Este megihatok lefekvés előtt egy-egy natúr varázs (méregtelenítő) teát üresen minden nélkül? Minden este?
Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 11:48
1/3 anonim válasza:
Persze. De vigyázz, mert annál is kell szünetet tartani.
2/3 anonim válasza:
ne lepődj meg, ha irgalmatlanul görcsölni fog a hasad hajnalban. ez nem méregtelenítő tea, hanem fosató tea. kimos belőled minden hasznos ásványianyagot, és nem mellesleg függőséget okoz (ha abbahagyod, nem fogsz tudni 'nagydolgozni'). szerintem felejtsd el.
3/3 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak!Én csináltam már ezt a teát és nem okozott függőséget.(azóta is tudok vécézni)A kérdést csak azért tettem fel,mert kíváncsi voltam,hogy a két dolog mehet e együtt.
2008. nov. 5. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!