Nagy bűnt követtem el? Ma keményítőnapom volt (90napos diétában) És délután 4-5 óra felé éhes voltam, és megettem 2db héjában főtt krumplit megettem.
19:52 vagy kamu, vagy tele voltál vízzel, ami kiment, vagy elsorvadtak az izmaid.
Fizikális képtelenség, amit írsz, a szervezet nem képes ilyen tempóban zsírt bontani, mint ahogy hízni se tudsz 3 hét alatt ennyit még ha egész nap zsírt zabálsz akkor se.
20:38as, nem húzom fel magam :)
Én 70 kilót fogytam, pedig urambocsá fehér kenyeret is ettem közben meg néha jó zsíros húsokat, mégis lefogytam, mert odafigyeltem a kalóriaszámra és minden nap mozogtam... :)
De persze mindenki azt csinál, amit akar.
20:38
Én is hasonló cipőben járok. Olyan ez, mint az iraki vallatás. Egy idő után megtörik az ember. Én sem okoskodok inkább, viszont a képükbe röhögök az utcán, ha velem szembejönnek lesütött szemükkel.
19.52.es vagyok
Nem kamu, ez volt a legjobb módszer. Az első két nap nehéz volt, de utánna a szervezet termelte az endorfint és már nem is kívántam a kaját. Nem voltam tele vízzel, de addig gyerek korom óta mindig túlsúlyos voltam. Nyáron meg nem is éhes igazán az ember a meleg miatt. Sok folyadékot kell inni 3 litert. Reggel ettem pl. 1 főtt tojást kenyér nélkül paprikával, paradicsommal saláta levéllel újhagymával, ebédre levest és húst is csak keveset, este meg gyümölcsöt zöldséget. Nagyon jó a párolt brokkoli is. Édességet: Túró rudit ettem, mert azért kell a cukor nehogy leessen a vércukor. Zöld tea, májva tea hatás. Futottam is napi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!