Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Nagy bűnt követtem el? Ma...

Nagy bűnt követtem el? Ma keményítőnapom volt (90napos diétában) És délután 4-5 óra felé éhes voltam, és megettem 2db héjában főtt krumplit megettem.

Figyelt kérdés
Diéta ellenzők,és gúnyolódók kíméljenek, és ne írjanak!!:D
2010. máj. 2. 19:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
17 évesen 3 hét alatt 18 kilót fogytam koplalással és vissza se jött szerencsére. (ez volt 4 éve)
2010. máj. 2. 19:52
 12/26 anonim ***** válasza:
19:44 - abszolút nem vitatom.
2010. máj. 2. 19:56
 13/26 anonim ***** válasza:

19:52 vagy kamu, vagy tele voltál vízzel, ami kiment, vagy elsorvadtak az izmaid.

Fizikális képtelenség, amit írsz, a szervezet nem képes ilyen tempóban zsírt bontani, mint ahogy hízni se tudsz 3 hét alatt ennyit még ha egész nap zsírt zabálsz akkor se.

2010. máj. 2. 20:01
 14/26 anonim válasza:
én is ellenző vagyok,de nem szóllak le!:) szerintem,ha igazán bombán akarsz kinézni,inkább csináld azt,hogy befektetsz egy szobabiciklibe,vagy elmész naponta futni félórát.vagy edzőterem bérlet..pár ezer forint. emellett figelj az étkezésedre,de ne diétázz,hanem egyél nagyon sok gyümölcsöt és halat.nekem is bejött! egy-két hónap alatt izmosabb lettem,karcsúbb és EGÉSZSÉGESEBB!!! sokkal jobban jársz.sok sikert!
2010. máj. 2. 20:16
 15/26 anonim ***** válasza:
Mégis mi mást kellett volna enned keményítőnapon, ha nem keményítőt? agyadra ment a fogyókúra?
2010. máj. 2. 20:18
 16/26 anonim ***** válasza:
20.01 hagyd nem érdemes! Vannak emberek akik reménytelenek. Örülj, hogy te vágod a témát. Én is, de már meguntam az okoskodást. Dietetikus vagyok, személyi edző, kockás a hasam, voltam túlsúlyos, fogyasztom a népet. Szóval tudom mit beszélek, mégsem tudom meggyőzni a birkákat. Nem a mi gondunk, nem ér ennyit, hogy felhúzd magad :)
2010. máj. 2. 20:38
 17/26 anonim ***** válasza:
20:38 az emberek lusták mozogni
2010. máj. 2. 20:42
 18/26 anonim ***** válasza:

20:38as, nem húzom fel magam :)

Én 70 kilót fogytam, pedig urambocsá fehér kenyeret is ettem közben meg néha jó zsíros húsokat, mégis lefogytam, mert odafigyeltem a kalóriaszámra és minden nap mozogtam... :)

De persze mindenki azt csinál, amit akar.

2010. máj. 2. 20:43
 19/26 anonim ***** válasza:

20:38

Én is hasonló cipőben járok. Olyan ez, mint az iraki vallatás. Egy idő után megtörik az ember. Én sem okoskodok inkább, viszont a képükbe röhögök az utcán, ha velem szembejönnek lesütött szemükkel.

2010. máj. 2. 20:58
 20/26 anonim ***** válasza:

19.52.es vagyok

Nem kamu, ez volt a legjobb módszer. Az első két nap nehéz volt, de utánna a szervezet termelte az endorfint és már nem is kívántam a kaját. Nem voltam tele vízzel, de addig gyerek korom óta mindig túlsúlyos voltam. Nyáron meg nem is éhes igazán az ember a meleg miatt. Sok folyadékot kell inni 3 litert. Reggel ettem pl. 1 főtt tojást kenyér nélkül paprikával, paradicsommal saláta levéllel újhagymával, ebédre levest és húst is csak keveset, este meg gyümölcsöt zöldséget. Nagyon jó a párolt brokkoli is. Édességet: Túró rudit ettem, mert azért kell a cukor nehogy leessen a vércukor. Zöld tea, májva tea hatás. Futottam is napi szinten.

2010. máj. 2. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!