Van aki lefogyot a 90 napos dietátol?
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 21:03
2/15 anonim válasza:
Ez egy működésképtelen divatszarság, kerüld el jó messzire.
3/15 anonim válasza:
Van, csak utána vissza is hízott.
5/15 teri100 válasza:
Szerintem ne fogyózz, én is mindenfélét végig csináltam, le is fogytam, de rövid időn belül vissza is jött. Végül cukorb. lettem. Fogadd el magad úgy ahogy vagy!!
6/15 Dhanten válasza:
Igen, és a köv. 90 napban vissza is szedtem :( többet :(
7/15 Dhanten válasza:
Ha fogyni akarsz, változtass az étkezési szokásaidon
figyeld mit eszel, és próbálj meg sportolni!
Majdnem 10 kg-t fogytam azzal, hogy a menzán nem azt választottam amit szeretek, hanem azt ami egészségesebb (zsírszegényebbet), és áttértem a cukros löttyökről a vízre, vagy a light verzióra. (sport nélkül)
8/15 anonim válasza:
Ha csak 2-4 kilóról van szó, akkor működik.
9/15 karcsi59 válasza:
Igen. Most 22 éves a lányom és kb 3 éve csinálta végig a 90 napost, azóta is tartja a súlyát. Kb 15 kilótól szabadult meg akkor, azóta 50 kg körül van a súlya. Nagyon szép lány. Szigorúan betartotta a diéta előírásait a 90 nap alatt, utána meg már automatikusan másak lettek az étkezési szokásai. Nem szenved, nem kínlódik, nem nézi a kalória, cukor és zsír adatokat. Aktívan nem sportol. Éli az életét.
10/15 anonim válasza:
anyám fogyott vele 13 kilót, amikor másodjára csinálta 8-at, de a második alatt járt konditerembe kicsit futni, meg ellipszisezni. Minnlé több a zsír annál könnyebben megy a fogyás am, nem tuti módszer ez senkinek, meg nem koplalsz vele, de megvisel. én sokat voltam fáradt közben. én fogytam vele 7 kilót, de pl amint abbahagytam 1 hónapon belül visszajött mind. anyámnak 5 év kellett, hogy visszajöjjenek kilói. próbáld ki. ki fg derül a 2. héten már, hogy bírod-e vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!