Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Gyümölcsnapon mennyit lehet...

Gyümölcsnapon mennyit lehet enni? Ti mit, és mennyit szoktatok?

Figyelt kérdés
félek, hogy kicsit túl sokat ettem:(
2010. ápr. 23. 20:02
 1/6 anonim válasza:

Én gyümölcsnapon annyi gyümölcsöt szoktam enni, amennyi jól esik. Mellette próbálok minél több folyadékot inni, ami nagyrészt édesítővel elkészített tea. Ebből legalább két litert iszok minden nap.

Gyümölcsnapon próbálok odafigyelni arra, hogy meglegyen a többi naphoz hasonlóan a reggeli-ebéd-vacsora felállás, de szerintem ezen a napon ez annyira nem lényeg.

2010. ápr. 23. 20:40
 2/6 anonim válasza:

gyümölcsnapon bármennyit lehet enni.

ezen a napon nincs olyan, hogy "túl sokat ettem" :O

bármennyit ehetsz ez biztos!

de hogyha figyelmesen elolvastad volna ennek a fogyókúrának a leírását akkor láttad volna, hogy azt írja, hogy "gyümölcsöt korlátlan mennyiségbe fogyaszthat"

szoval ez egy hü*ye kérdés volt!

2010. ápr. 23. 21:53
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. ápr. 23. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom, hogy már rosszul vagyok a sok gyümölcstől, így gyümölcsnapon inkább nem eszek semmit. :/ Tudom hogy nem helyes, de már hányingerem van a savas szaroktól :S
2010. ápr. 24. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért vannak gyümölcsök amiket jobb hanyagolni magas cukor tartalma miatt pl.: szőlő, banán
2010. ápr. 24. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
És kókuszt lehet enni?
2010. máj. 2. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!