Megehetek 90 napos diéta alatt reggelente, éhgyomorra 3-4 db aszalt szilvát?
Úgy csinálod a saját diétádat, ahogy akarod (max. a 9ö napostól térsz el, de az nem baj. a szilva amúgy eléggé illik a szénhidrátnapokhoz, s ezek teszik ki eme egészségtelen diéta zömét, kár, hogy a testnek nincs rá szüksége, 3-4 tojással jobban járnál).
A kalóriahiány fogyaszt, nem pusztán az, hogy cukrot eszel (bár hormonálisan az se tesz jót a fogyásnak - bár kalóriadeficit jelenlétében ennek nem olyan nagy a szerepe - és van, aki éhes is lesz tőle).
Most a 90 napos hülyeségtől eltekintve,reggelre ez nagyon nem jó szerintem . Alapból nincs gond az aszalt gyümölcsökkel,keveset,kiegészítésképp,de én a helyedben reggelre biztos mást ennék . inkább délután edd az aszalt gyümölcsöt .
Nem tudom milyen egészségügyi gond indokolja,hogy kora reggel az egekbe küldd az inzulinszinted ,de ez semmiképp nem jó! Lassú felszívódási cht,vagy zsiros-fehérjés (tojás nagyon jó pl ,ahogy előttem is írták) kaját ajánlok reggelire! Tényleg jobb,sokkal tovább laktat,próbáld ki.
Nyilván székrekedés miatt eszi.
A reggeli gyenge inzulinérzékenység miatt reggel elvileg nem jó a cukor, de sok ember pont cukrot eszik reggel (a párom sokszor egy giga édességet tol be akkor, igaz, inkább rizsből, zabból és mazsolából) s elvan vele, én aztán nem teszek igazságot e téren... Ha szükségét látnám a szilvának, 3-4 darabtól nem hinném, hogy bajom lesz. Tökmindegy, aszalt-e, ha egyszer darabra eszi, nem kilóra. 3-4 szilva mondjuk 10g szénhidrát, bele ne betegedjünk már reggel. Ennek egy része fruktóz, más része glükóz, szóval nincs 10g kristálycukor szintjén, amúgyis természetes formában van, csak kissé dehidráltabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!