Ihatom minden reggel a kávémat tejjel?
Figyelt kérdés
Így hogy nem lehet cukrot tenni bele, csak a tejben tudom meginni a kávét. Csak tejből készítem, és abba teszem a kávét.
Ihatom így midnennap? Vagy csak fehérje napon...?
2008. szept. 14. 15:41
1/7 anonim 

válasza:

Természetesen csak fehérje napon, hiszen ennek a diétának az a lényege. Vagy ha tej nélkül nem tudod meginni, akkor ne igyál kávét. Vehetsz helyette patikában pár száz fornitért (vagy mitt tudom én mennyiért) koffeintablettát, egy tabletta egy kávénak felel meg. Én ezt szoktam néha bevenni, ha tudom, hogy sokáig kell fennmaradnom, vagy ha nagyon fáradtan kelek, mert én utálom a kávét.
2/7 anonim 

válasza:

Van olyan tej, aminek minimális a zsírtartalma (0,1%-os). Szerintem ha olyannal iszod, az még belefér.
3/7 anonim 

válasza:

De itt most nem a zsír a lényeg. Más fogyókúrában nem lenne baj, de a 90 napos lényege a szétválasztás. Tehát nem lehet tejet inni más napokon csak fehérjenapon.
4/7 anonim 

válasza:

egyes teák sokszor élénkítőbb hatásúak,mint a kávé,próbáld ki!
5/7 anonim 

válasza:

Én nem tudok kávé nélkül felébredni, a kávét pedig nem iszom meg tejjel - szerintem kevés, alacsony zsírtartalmú tej semmit sem befolyásol. Ennyi tejet simán "megiszol" a szénhidrát napi sütiben is...
6/7 anonim 

válasza:

Előző vagyok: mármint tej nélkül nem iszom meg...
7/7 anonim 

válasza:

A 90 napos egyik honlapján már felteték ezt a kérdést. A válasz: ha nagyon kell a kávé, menjen, de utána 1-2 óra hosszáig ne egyél semmit, csak utána jöhet a gyümi-reggeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!