90 napos diétával mennyit fogyok ha 174 cm 78 kg vagyok? 15f (ennek ellenzői kíméljenek)
a 90 naposnak akkor lenne értelme ha 178 kiló lennél nem pedig 78,mert arra van kitalálva a beteg embereknek.
neked csak annyi a dolgod,hogy 3 óránként eszel fehérjét zöldséget bőségesen és egy kevés szénhidrátot.
gugliba-szénhidrátok-ezeket kell fokozatosan lecsökkentened.
Szervusz,
Fogyásra én is mást ajánlanék. De maradok a kérdésednél.
Ha nagyon szokatlan neked, hogy betarts szabályokat az evésben, és/vagy eddig sokat ettél tésztaféléket, cukrokat, stb, akkor valószínűleg lesz valami hatása. Lehet, hogy lesz 1 vagy két hét, amikor ideiglenesen begyorsul a fogyás, de mindenképpen mozogni kell mellé, hogy igazán hatásos legyen.
Ha pedig utána tartani szeretnéd a súlyod, akkor 90%-ban követned kell ugyanazt az életformát, amit a fogyás alatt csináltál.
15 évesen a mostani felesleged lazán eltűnhet a következő 2-5 évben, mivel még nősz sokat. A te korodban volt olyan osztálytársam, aki 20+ centit nőtt, teljesen megváltozott a testformája.
Ha akarsz valamit tenni az ügyben, akkor járj el futni vagy úszni heti kétszer másfél órát, az sokkal többet használ.
Szia :)
Én 11 éves vagyok, és 22 napja csinálom szigorúan ezt a diétát, és a 73 kg-súlyomból 5 kilót lefogytam.
Ha te is szigorúan betartod, és sportolsz is, akkor te is fogsz fogyni! :) Az, hogy mennyit, az személyfüggő, de fogyni tuti fogysz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!