Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Hús napon milyen köretet...

Hús napon milyen köretet szabad enni?

Figyelt kérdés
mert sültet csinálok, de valami kell a csirkecomb mellé. rizst? vagy inkább krumplit szabad valamilyen formában?
2010. febr. 17. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel ennek az idióta diétának a szétválasztás a lényege, hogy fehérje napon csak fehérjét egyél. A rizs, krumpli egyrészt keményító, másrészt meg hízlalnak.

De most őszintén, szerinted a csirkecomb+krumplival az mégis milyen diéta?

Egy vicc jutt erről eszembe, amikor meséli a fószer, hogy diétázik, de egyszerre három módszerrel, mert egytől nem lakna jól...

:))))

2010. febr. 17. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
csak zöldséget, salátát... :-(( de egyél amit jónak látsz. csak ne dugig zabálás legyen
2010. febr. 17. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Ugye,nem ma tartasz húsnapot? Mert ma szigorú böjt van,hamvazószerda,nem eszünk húst.
2010. febr. 17. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12:31-es!

Nem tudom, honna veszed a bátorságot, hogy beleszólj másnak az életvezetésébe! Honna veszed, hogy ő katolikus és hogy tartja ezeket a böjti napokat? Te mit szólnál hozzá, hogyha kioktatna egy zsidó, hogy ne MERÉSZELJ disznót enni, vagy egy hindu, hogy eszedbe ne jusson marhát enni!

Miért nem lehet tiszteletben tartani más magánügyeit? Mert ugye a vallásgyakorlás az az. Semmi közöd hozzá, hogy ő milyen vallású. Az, hogy mondjuk a saját felkezedeten belül valakit, akit ismersz, figyelmeztetsz erre, az rendben van, de hogy egy vadideggen beszólni, hogy ne merjen ezt meg azt enni...

2010. febr. 17. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
De édesek vagytok! Ma rám is rám szólt a főnököm, hogy reméli ma böjtölök. No persze, a tegnapi víznap után, még hogy ne egyek húst!
2010. febr. 17. 19:02
 6/6 anonim válasza:

Kedves Húshagyók és húsevők!

Amennyire én tudom, a böjt lényege a lemondás. Nem a húsról, hanem bármiről, csak lemondás legyen. Persze nem véletlen, és nagyon egészséges a húshagyás a tél végén...

Én vegetáriánus vagyok. De hasznosnak és jónak tartom a nagyböjtöt (habár nem vagyok keresztény), az elkényelmesedett európai ember számára különösen. Számomra idén a nagyböjt egy 90 napos diéta lesz, amelyben időnként kénytelen leszek lemondani a hús nem-evésről az egészségem érdekében (sajnos a Tofu és a tejtermékek szénhidrát tartalma túl magas egy tisztességes szétválasztós diétához). És bátran állíthatom, nem jelent számomra élvezetet!

És különben is: ki mondta, hogy a fogyókúra nem jár lemondással?

Szóval légyszi, ne légy már ilyen bigott! Nem az a lényeg, hogy miről mondasz le, hanem az, hogy kinek ajánlod fel a lemondásodat!

2010. febr. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!