Mar ellegge elhiztam! :/ mit csinaljak? Sehogyse tudok lefogyni mindig elcsabit a sok edesseg
Én azt a ravasz gyakorlatot folytatom, hogy nem viszem haza a boltból a sok édességet, így az nem tud elcsábítani. Helyette más finom falatokat veszek, amelyeket szintén imádok, de nem tartalmaznak felesleges kalóriákat. Például imádom a sajtot, meg például az üveges zöldbabot, ilyeneket nassolok otthon. Inni meg cukormentes üdítőt szoktam, az egyik nagy lánc sajátmárkás termékét.
A másik trükk meg, amit gyakorlok, hogy nem eszem folyton, hanem viszonylag ritkán, így mire az étkezésre kerül a sor, már éhes vagyok, és mindenféle étel jólesik, nemcsak az agyoncukrozott, agyonízesített fogások.
A sport csak a fele az egésznek. Az étrend átalakítása, na az is hozzátartozik a megfelelő testsúly fenntartásában. Ne felejtsd el, a sport által éhesebb leszel és többet akarsz majd enni, hiszen égetsz. De én azt mondom, mielőtt kinyitod a hűtőszekrényt, igyál meg egy pohár vizet, lehetőleg ne cukrosat és várj 2-3 percig, utána nézd meg, éhes maradtál e. Ha nassolni akarsz, akkor javaslom a kölesgolyókat, meg egyéb ilyen ízesítetlen bió jellegű cuccokat. Az édességben meg mérsékelten. Gondolj arra, hogy a cukrot kívánod, bontsd le a tortát alapanyagokra a fejedben és gondolj azokra... hátha úgy már nem lesz olyan ízletes a fejedben az a csoki, vagy torta szelet.
De azért nem bűn, ha eszel. Csak utána dolgozd is le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!