Nektek hanyadik heten indult be a 90 napos dietanal a fogyas?
En mar a 14. napnal jarok es eddig egyszer mutatott a merleg egy kiloval kevesebbet, mint a dieta elotti allapotom volt. Volt hogy tobbet mutatott....
1 kg.nak mar le kellene mennie 2 het utan, nem?
Vagy lehet a merleg a rossz ( eleg regi) vagy rosszul csinalom ( probalom kovetni a szabalyokat es eddig nem csaltam, max kicsit tobbet ettem, mint irva volt..)
velemenyek?
logikus,hogy ha gyakorlatilag ch-n élsz,fogalmad sincs a kalória igény fogalmáról,akkor nem fogsz fogyni.
szóval ebből a szempontból nem túl értelmes a kérdés,sőt bocs,de inkább buta.
az egészségügyi vonzatáról már nem is beszélve.
Koszi skacok. De a kerdesemet megse tudtatok megvalaszolni.
Udv
nem,sajnos az a szomorú,hogy te nem tudtad értelmezni a válaszokat.
de segítek most utoljára.
keresőszavak-kalória deficit,szénhidrát csökkentés.
ezeknek a feltételeknek kell adottnak lennie ahhoz,hogy fogyj.
Kb ilyen ez a kérdés:
- apa! miért kék a csoki?
- a csoki nem kék hanem barna, fiam.
- de apaaaa! én azt kérdeztem miért kék a csokíííí!
- Miért lesed a mérleget? Miből gondolod, hogy amit egy szénhidrátalapú étrenddel leadsz, az zsír? Nem gondolod, hogy ez paradoxon? Ha fogysz is, az nem zsír lesz.
- Volt, hogy többet mutatott. Ez azért van, mert három napig eszel szénhidrátot(a keményítő és a gyümölcs is szénhidrát), és csak egy napon eszel kevés fehérjét.
- 1kg? A duplája is lemehetett volna ha egészséges diétát követnél. És az tényleg csak zsír lenne.
Érdekesség: az őrültség egyik definíciója, hogy valaki újra és újra ugyanazt a tevékenységet végzi, de más eredményt vár tőle.
Kérdező, nem gondolod, hogy látogatást kéne tenned a pszichiátriára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!