Mi a véleményetek?
először 25 évesen, kb. 70 napig csináltam, egy jó kis utazás előtt (két hét Rodosz) :) akkor 58-ról 53-ra mentem le(ez nekem nagyon ideális súly) nyaralás 2 hete alatt, köszönhetően az ALLINCLUSIVE-nak is, 56-57 kilóra visszamentem :) de amúgy jól esett a fogyó :) a gyümölcstől azért évekre elment a kedvem, elmúlt a de beleharapnék egy ropogós édes almába... (pár év után azért ismét jól esett a gyümisali)
aztán 34 évesen újból elővettem a 90 napost... érdekes volt, mert megint jól ment, de a szénhidráttal gyűlt most meg a bajom. utáltam pizzát, kenyeret enni... végül is kiderült miért, candidám volt.
mikor áttértem ezért a candida diétára, rájöttem, hogy az sokkal, de sokkal jobb, ja és arra is rájöttem, hogy hiába fogyaszt egy ilyen szétválasztó diéta (aminek persze a lényegét nem a szétválogatás, hanem az odafigyelés, a kontroll és persze a délelőtti gyümölcsfogyasztás adja) szóval rájöttem, hogy elnyomja az ember a szervezete jelzéseit egy ilyen diétával (és bármely előírós étrendű diétával) és bár tud fogyni, nem biztos, hogy az egészségére tesz.
szerintem amúgy jó ez a diéta, de ha azt szeretnéd, hogy tudd, mi az, amivel egész életedben kordában tudod tartani, illetve a komfortzónádban tudod tartani a testsúlyod, akkor inkább ollózd össze azokat a dolgokat, amik a diétában közösek, és alkalmazd azokat. (pl. délelőtt gyümölcs. négy naponta pici csoki rendben. négy naponta zöldségnap = mert ezek mind jó dolgok ebben a diétában)
javaslom a kandidadiétát. kemény ugyan, de nem csak fogyaszt, hanem gyógyít is. (hogy miért? ha érdekel, olvass utána. ha kipróbálod, döbbenni is fogsz) :)
hajrá hajrá
"Szerintem ne a trendek és mások élményei határozzák meg, hogy mi mellett döntesz."
Szóval az ilyen önpusztító baromságokat mint a 90 napos, el lehet felejteni.
"A 90 naposhoz kitartás kell"
Kitartóan kell zabálni a szemetet, mi? Jó vicc.
"melyik diétát tudod fogyókúra helyett új életmódként magadévá tenni."
Mondjuk az emberi táplálkozás nevű étrend jó választás lenne. Ha viszont ezt egy ilyen 90 napos diétával csinálod, kórház lesz a vége.
Kezdésnek ezt a cikket ajánlanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!