Ti is szoktatok szédülni a víznapon, normális ez?
Mi volt az előző napod? Bár nem hiszek ebben a fogyóban én is csináltam és tudom milyen.
Érdemes a víznapot szénhidrát nap után tartani, mert akkor sok az esélyed, hogy van még benned valami táplálék. Ezen felül érdemes olyan napon, amikor nem fogsz sokat mozogni, pl hétvégén.
Nem értek egyet a diétával, de nem foglak lebeszélni, mert a te választásod. Csak ne csinálj víznapot gyümi nap után. Gyümi napon alapból is kevés az esélye, hogy bevitted a minimum 1200 kalóriát, ezért már akkor éhezett a tested, most meg a második napon, nem csodálom, hogy szédülsz.
A 90 napos diéta igencsak szénhidrát alapú, könnyen lehet hízni is vele, zsírt leadni pedig nehéz.
Szénhidrátdús táplálkozás után egy 'koplalós' nap, azaz víznap hormonális értelemben véve szénhidráthiányt okoz, azaz nem kapod meg a megszokott cukrodat.
Nyilván egy napi éhezést megérez még egy egészségesen táplálkozó ember is, azt nem mondom hogy szédül vagy megviselt lesz.
De egy nyugati étrenden élőt... sokkal jobban megvisel.
Nyilván a 90 napos diétát csinálod. Én is csináltam, fogytam vele 7 kilót. Nem tartottam víznapot, pont elég volt a gyümölcsnap, azt hittem, éhen halok!
Teljesen normális, hogy víznapon szédülsz, hát nincs semmi tápanyag a szervezetedben, a vércukor szinted pedig a bányász béka feneke alatt lehet valahol. Hagyd ki a víznapot nyugodtan. 90 napnál tovább semmiképpen ne csináld ezt a diétát!
Köszi szépen fél 6-ig bírtam...megettem egy műzlit mert igen rosszul voltam már..
Igazából mindig van tennivalóm a 15 hónapos kislányom mellett így azt hiszem kihagyom ezentúl a víznapot....!
Amúgy gyümölcs napom volt előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!