A 90 napos diétában hogy választjátok szét az ételeket?
Minket érdekel ez a dolog, csak számos bicska és egyéb fegyver nyílik ki a zsebünkben, amikor potenciális jó nők nutellás lisztes palacsinta evéssel akarnak lefogyni.
Természetesen az ez az a pont, amikor a potenciális jó nők baromságot csinálnak, és már nem lesznek jó nők.
Ennyi, a hülyeségre is allergiások vagyunk (szénhidrát nap, keményítő nap) de a fő dolog, mert nem szeretjük a szénhidrátevő női seggeket. Így sarkítva, ennyi.
A kérdés már rég meg lett válaszolva, sőt te is megválaszoltad, mert a ch napon NEM eszel tejtermékeket.
De fogyás alatt semmikor sem kellene tejterméket enned, sőt nem kellene keményítőt enned, se cukrot.. szénhidrátot csak zöldségekből kellene enni. Mert te akarsz fogyni, nem én..
Azt a qrva!Lehet,hogy klónoztak?De az is lehet,hogy skizofrén vagyok?
Kérdező,te egy igazi kretén vagy.Azért linkelem be azt az oldalt összes 90 naposhoz,hogy elejét vegyem a további fogyatékos kérdéseknek.Az a baj,hogy az ott leírtak meghaladják az agyi kapacitásodat,ezért maradsz zsírhülye és dagadt,de ez kizárólag a te kib@.szott problémád!
Én is Botero vagyok igazából. Csak én a szichopata kiadása. Én nem írok olyan durván, de tegnap már vettem egy viperát, és azt szorongattam miközben olvastam itt a kérdéseket. El is görbült, hogy a rozsda egye meg!
Na, Kérdező mi szeretünk, mert lisztevéssel akarsz fogyni. Pont a fél világ elhízik mert keményítőt, szénhidrátot eszik, te ezzel akarsz fogyni.
TE vagy a kedvencünk! (most majdnem eltörtem a viperát, így korán reggel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!