A főzelékekhez lehet valamilyen savanyúságot enni?
Figyelt kérdés
PL. : savanyú uborkát, üveges cékla salátát, házilag készített ecetes uborkát stb...2008. jún. 11. 14:54
1/5 anonim válasza:
:-)Főzelékhez savanyúságot???Jó gyo
2/5 anonim válasza:
:-)Főzelékhez savanyúságot???Jó gyomrod van!:-)
3/5 anonim válasza:
Szerintem ízlés kérdése, hallottam már olyanról aki evett hozzá. Mi nem szoktunk, csak a babfőzelékhez hagyma salit. Hagyma felkarikáz, borsozni, pici ecet só. Lehet esetleg tejfült is beletenni a saliba.
4/5 anonim válasza:
Hm... főzelék és savanyúság. Lássuk csak. A főzelékben általában szétfőzött zöldségek vannak, amikből a hasznos dolgokat már kiűzted, tehát savasít. Ha mellé savanyúságot eszel, amit főleg rengeteg ecettel készítenek, az megint savasít. Ha fogyókúrázol, akkor sokkal jobban jársz, ha a főzelék mellé nyers zöldséget eszel, hogy a sok hasznavehetetlen gyomostöltő mellé kapj némi vitamint és rostot, hogy a szervezetedet ne kimerítsd a fogyózással, hanem föltöltsd, hogy végezhesse rendesen az öntiszítást és a védekezést a kórokozók ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!