Az motiváló, ha valakivel együtt fogyózól? Vagy teljesen felesleges?
Téged motiválna? Az az igazi célod a fogyással, hogy mással együtt fogyj?
Kétlem.
Teljesen feleseleges
Másik csajjal lehetlen pasikkal meg lelombozó mert gyorsabban fogynak
Szerintem motivál. :) Felébred az egészséges versenyszellem, hogy márpedig "legyőzöm" mondjuk +2 km futással, vagy 100-zal kevesebb kalóriával. Meg hát a támogatás, kölcsönös megértés.. a férfiak ebben annyira nem jók, mi tudunk jól "hűdeizomlázamvan" "éhenhalok" panaszkodni:D Én a legjobb barátnőmmel edzek, új étrenddel stb, tavaly november óta, és engem igenis nagyon motivál.
Nem sumákolom el, ha pl megettem egy islert, amit alap esetben, ha egyedül fogyóznék, lehet letgadnám.
Próbáld ki!:)
"amit alap esetben, ha egyedül fogyóznék, lehet letgadnám."
Nagyon furát írsz, lehet nem kéne több kalóriát megvonni, és növelni lehetne az omega3 zsír fogyasztást. Ki előtt tagadnál le egy sütit? O.o :D
Táplálkozási naplót vezetünk. Ha ő nem ülne mellettem/ nem lenne a telefon másik végén, mikor este egyeztetünk, lehet be se írnám az édességet. :)
Ismét: szerintem motivál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!