Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Tudnátok nekem ajánlani valamit?

Tudnátok nekem ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
17,5/L és 153cm 75-80 kg... ( nem tudom pontosan,mindig ingadozok.) Én már 10-éves korom óta elég ducika vagyok. Persze nem annyira,hiába a nagy súly,ahhoz képest kirajzolódik az alakom. Sose diétáztam,kiakarom próbálni... már egy kicsit zavar a súlyom,mert elég nehezen tudok mondjuk futni,meg azért ez nem annyira egészséges. :S Nem tudom,hogy melyik fogyókúra válhatna be nekem,mert eléggé akarat hiányos vagyok :D sportolni azt nem szeretek,és koplalni se. Ezért kipróbáltam hogy keveset eszek 6-elött,sokszor.ahogy mondták. De nem sok ment le... szóval most kész vagyok akár drasztikus módszerekre is,pénztárca kedvelő módon. Nagyon örülnék,és megköszönném ha segítenétek nekem. Az én családom régimódi,nekem már vőlegényem van... azt akarom,hogy mindig szépnek lásson. ( most is annak lát,de azért szebb lennék,ha lefogynék ) kb 15-20-kilót akarok fogyni. Köszönöm szépen :)

2013. jan. 5. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:

De Kérdező, nem az a minimum, hogy egy ilyen kérdést dietetikussal beszélsz meg? Azzal semmi bajod sincs, hogy ha egészen véletlen belefutsz egy olyan táplálkozásba mint a témában szereplő, annak egészségügyi kockázatai vannak, és következményei lesznek?

Egyébként a dietetikus sem segítene túl sokat, ahogy a cukorbeteg embereket is hagyják gyógyszeren élni, s meghalni gyógyítás helyett..

A változatosság kedvéért, néhány hétig próbálj meg kenyerek tészták, rizs, édességek helyett fogyassz zöldségeket és húsokat!

A szénhidrátok és tejtermékek pusztító hatással bírnak a testünkre, persze ezt te csak elhízásként érzékeled.. pedig idővel lesz még rosszabb is. Került el!

2013. jan. 6. 09:35
 2/7 anonim válasza:

napi fél óra intenzív mozgás (futás, pl az elég pénztárcakímélő, vagy lépcsőzés, semmi túl bonyolult) vagy egy kicsit több 3/4-1 óra gyorsabb séta már jó kezdet, igazán nem nehéz rászokni. plusz tényleg figyelj oda a megfelelő étrendre: sok zöldség-gyümölcs, annál kevesebb zsíros hús és fehér kenyér. Az, hogy hat után nem eszel, meg egyszerre csak kicsit, már nagyon jó, a különböző csipszek-üdítők elhagyása szintén pénztárcabarát :)

szóval még egy kis mozgás, és lassan de biztosan egyre jobban leszel :) csak hajrá! (nekem bejött)

2013. jan. 6. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :) remélem sikerül,nem akarok gyorsan fogyni,szépen lassan,türelmesen.
2013. jan. 7. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:
A 6 óra után nem eszünk dolog baromság és káros... kivéve ha te 8kor már lefekszel aludni, és hajnal 4kor már fent vagy.
2013. jan. 7. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Erről a kínai taoisták mást mondanak.

Az emésztésünk, emésztőenzim aktivitásunk este nem jó, lassú, nem hatékony. Ez tény, tessenek utánaolvasni Légrády Péter munkásságában.

Igazából ez az a "tévhit", aminek van alapja! :D

2013. jan. 7. 18:17
 6/7 gungasam ***** válasza:

Kedves Duci!

Nem javasolom, hogy bármilyen 1 hetes 3 hónapos vagy féléves,vagyis akármilyen véget érő diétába fogj!!!!

Olyan ÉLETMÓDOT válassz aminek nincs határideje.

A fiam 34 évesen(talán egy éve) elhatározta, hogy nem akar több kilót felszedni (bár nem volt duci csak egy kissé túlsúlyos 168cm/65kg)Életmódot változtatott. Mindennap edz ha nem dolgozik (24/48 as munkarendje van)Nem fogyaszt kenyeret se pékárut egyáltalán.Tésztát kerüli ha teheti, rengeteg vegyes salátát gyárt magának, halat eszik ha teheti hús helyett. Ma nincs rajta zsír sehol, eltűnt a mentőöv,csupa izom és 60kg....és ez így megy amíg csak egészséges akar maradni...

2013. jan. 22. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:

ma 21:01

Gratulálok a fia teljesítményéhez! Üzenem neki, hogy a hal remekül helyettesíthető más sovány húsokkal. Nem maga a hús a káros, hanem a rengeteg zsír, ami némelyikben van. De például a szárnyasok, és a marha egyes részei szinte zsírtalanok, nyugodtan lehet velük pótolni a halat :)

2013. jan. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!