Hogyan lehet tartósan,5-10 kilót fogyni?
Jó módszerekre lennék kíváncsi, amik esetleg nektek is bejöttek már. Lehetőleg kevés mozgással.. (ezt nem lustaságból írom, csak nagyon kevés időm van) minden nap négyig vagyok iskolában, utána még zene- és nyelvórák..
Ha tudtok jó módszereket, írjatok. 176cm 78kg 15F
Heti fél-1 kiló fogyással
Naponta többszöri étkezés keveseket, sok gyümölcs zöldség fehérje (sovány hús halak stb)
Kenyérből csak tk és max reggelire pár szelet, kerüld az olajban, zsírban sült dolgokat
Olvass utána a helyes táplálkozásna
Én naponta 20 percet futok, szerintem az minden elfoglalt ember idejébe belefér
Folyadék alatt tiszta vizet érts. Nem kólát, nem tejet, stb.
ihatsz gyümölcslevet, de a rengeteg víz akkor is kell!
Nekem az Update módszer vált be. Nem nagyon eszem a termékeit, de a rendszer/módszer működik.
Kerüld a krumplit, rizst és tésztát. Csak akkor edd, ha nagyon muszáj. Ne egyél cukrot sem. Az üres tea eleinte furcsa, de könnyen hozzá lehet szokni az ízéhez.
Szénhidrátot (kenyeret stb) csak délelőtt egyél, napközben sült húsokat, halat párolt zöldséggel vagy salátával. Este csak könnyűket ehetsz, gyümölcsöt, joghurtot, salátát stb.
A legnagyobb hibát akkor követed el, ha szénhidrátot eszel naponta többször, mert leesik a vércukrod és 1-2 óra után megint éhes leszel.
A napi 20-30 perc mozgás kezdetnek jó, de nézhetsz a youtubon edzős videókat is (pl Lochte-nak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!