Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Nektek bejött a 90 napos diéta?

Nektek bejött a 90 napos diéta?

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 10:23
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
76%
Kedves Csipkerózsika! A tápanyagokat nem péksütemény formában kell érteni :D. Amire mindennap szüksége van a szervezetednek a szénhidrátok, fehérjék, cukrok, zsírok, vitaminok...és ezt nem a levegőből "veszem" ezt tanulom :D de mindenkinek a saját teste és úgy teszi tönkre ahogy éppen jólesik neki és mikor baj van majd ott lesznek az orvosok ... :((
2012. júl. 21. 21:26
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

Akkor te most a 90 napos mellett vagy ellene kampányolsz?

Azok akik azt mondják hogy ez ártalmas, melyik nap nem viszel be bármilyen tápanyagot a szétválasztó diéta során? Komolyan valaki azt hiszi, hogy 1 étel csak 1 tápanyagot tartalmaz?! A szétválasztás lényege, hogy a fehérje napon viszel be nagy mennyiségű fehérjét, és amennyire lehet kevesebb szénhidrátot, a többi napon kisebb mennyiségű fehérjét, és sok szénhidrátot. Vitamint minden nap eszel, mert a gyümölcs-nap kivételével mindig lehet zöldséget enni: uborka, paradicsom, paprika, cukkini, káposzta stb. A gyümölcs napon meg lehet enni gyümölcsöt, amiben szintén van vitamin. Ezek nem egészségesek? Aki nem diétázik, az eszik minden nap gyümölcsöt? Nem hinném. És kenyeret? Az már valószínűbb. Pedig, pont a kenyérre nincs akkora szükség, azért hízunk tőle. szóval mielőtt mindenki szidja ezt a diétát és állítja, hogy bele lehet betegedni, nézzen már szét hogy hogyan táplálkozik egy átlagember aki nem diétázik, annál ez biztos jobb.

2012. júl. 21. 21:42
 13/21 anonim válasza:
76%
Kedves 12-es! Mivel dietetikus vagyok az egészség és a sport mellett kampányolok :D, és a 90 napos minden csak nem egészséges "diéta". Mint már írtam mindenki úgy tartja karban a testét ahogy éppen jónak látja, de mielőtt bármilyen szélsőséges és esztelen fogyókúrába belevág kicsit utána kéne nézni melyek az előnyei és hátrányai, elvégre egészséged és tested csak egy van jó lenne vigyázni rá. Részemről itt a pont.
2012. júl. 22. 09:49
 14/21 Vizimalac válasza:
45%
Nekem nem jött be, éhen haltam.
2012. júl. 22. 11:41
 15/21 anonim válasza:
100%
Édesanyám kitartóan végigcsinálta a 90 napos diétát, és mellette mozgott is, neki nem volt sok súlyfeleslege, kb.5 kg plusz, az eltűnt. VISZONT a vége felé közeledve kezdte magát nagyon gyengének érezni, fáradékony volt, hullani kezdett a haja, így orvoshoz fordult, aki vitaminhiányt állapított meg, és egyértelmű okként ezt a diétát nevezte meg. Mégpedig azért, mert a vitaminok és ásványi anyagok felszívódásának hatékonysága pont a szétválasztás miatt nagyon gyenge, így alakulhatott ki nála vitaminhiányos állapot. Egy túlzó példa: hiába eszel meg napi 5 kg sárgarépát, ami köztudottan tartalmazza az A vitamin előanyagát, a béta-karotint, ha nem eszel hozzá zsiradékot, A vitaminhiányod lesz. Szóval óvatosan ezzel a módszerrel, bár a vitaminhiányos állapot kialakulását nagyban befolyásolja, hogy milyen állapotban kezded a diétát, szerintem nem érdemes kockáztatni, és ha én kezdenék egy ilyen diétába, biztos szednék mellette valamilyen komplex vitamin és ásványi anyag készítményt.
2012. júl. 23. 09:33
 16/21 anonim válasza:
35%
Családomban többen is megcsinálták..10-15 kg fogyás az eredményük.
2012. júl. 25. 09:20
 17/21 anonim válasza:
100%
Megcsináltam kétszer. Mindig 12 kg-t fogytam, de utána amikor újra a megszokott módon étkeztem, nagyon hamar kamatostul visszaszedtem. Soha többet! Sportolás nélkül nem lehet tartósan lefogyni.
2012. júl. 25. 13:33
 18/21 anonim ***** válasza:

A 90 napos diéta egy működésképtelen kreténség. Akaratgyenge emberkék találták ki akaratgyenge emberkéknek, hogy sportolni, mozogni még véletlenül se kelljen, és hisztizhessenek amiatt hogy ők genetikailag ilyenek, véletlenül sem a chipstől meg a hamburgertől.

Mindent összevetve egy sületlen baromság, akinek van esze, nem próbálkozik vele.

2012. aug. 19. 16:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves #18 !

Látom te sem voltál soha túlsúlyos. Tudod, ha működésképtelen kreténség lenne a diéta, akkor senki sem fogyott volna le tőle, de ez nincs így. A másik dolog, hogy ahhoz kell igazán akaraterő, hogy egy diéta alatt (és utána is) meg tudja állni az ember hogy ne egyen meg (még)egy hamburgert akármennyire is kívánja a szeme.

A mozgás is fontos, de ha valaki csak azzal akar fogyni az egy idő után kín. Pl. napi 2 órás kemény edzés, ahhoz már nem csak akarat erő kell hanem jó tüdő, szív, térdek stb. Egyszerűen nem mindenki bírja fizikailag a zsírégető sportot. A kreténség szerintem az, ha valaki rengeteget zabál és rengeteget sportol hogy ledolgozza. Mi a francnak vegyél magadhoz egy csomó felesleges táplálékot, hogy aztán le kelljen dolgozni?

2012. aug. 26. 10:35
 20/21 anonim ***** válasza:

10:35, lehet hogy testmozgással kín lefogyni, meg baromi nehéz, meg nyaff-nyaff, de ettől függetlenül azzal le LEHET fogyni, nem ilyen akaratgyengégnek való idiótaság mint a 90 napos marhaság.

Csodák pedig nincsenek. Ha valaki le akar fogyni, testmozgás kell hozzá és koplalás. Ja hogy kín? Akkor gondolt volna erre mikor hamburgerrel meg csipsszel tömte a fejét.

2012. aug. 26. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!