Hogyan kezdjek neki a diétának?
1 fehérje nap
2 keményitő nap
3 szénhidrát nap
4 gyümi nap
+ minden 2. gyüminap után viznap és a viznap után fehérje és igy szépen sorba amúgy ha csak 2-3 kg szeretnél fogyni akk a káposztaleves diétát ajánlom (gyorsan letudod adni az a 2-3kg-t)
egyiknap csirkemell
másiknap bab-kukorica
harmadiknap tészta
negyediknap gyümölcs
aztán újból vagy 3szor. aztán leis ment aza 2kg..
de szerintem ennyi "felesleggel" ne kezz bele
Sehogy. Én nem hiszek a fehérjenapokban. ha fogyni szeretnél nem az a cél hogy gyorsan, mert akkor azt egy idő után az emberek 95%-ka visszaszedi. Szép lassan csökkentened kell a táplálékbevitelt annyira, hogy ne légy éhes.
Kezdj el 8 napon át sétálni 30 percet.Ezáltal a boka és izületeid megszokják a testtömegedet.Gondosan válassz egy sportcipőt mert kényelmetlensége elveheti kedvedet a sporttól. Majd a másik 8 napon sétál 20 percet kocogj 10-et. És így tovább.... A fogyókúrázók többsége csak diétázik. Csak kerülni kell a zsírban tocsogó ételeket és sok rostot kell enni. regelizz jól be, délben kevesebbet egyél és vacsira joghurtot vagy gyümölcsöt. ha futni kezdessz írj és én állítok neked egy edzéstervet. Ne kilométerekbe hanem időbe gondolkodj. ha nem is fogyol mérd le csípő, derék, bicepsz, combot átmérőjét- ha vastagodott leadtál zsírt és helyébe izom lépett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!