Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Hogyan kezdjek neki a diétának?

Hogyan kezdjek neki a diétának?

Figyelt kérdés
Igazság szerint 2-3 kg szeretnék csak ledobni,és kipróbálnám ezt a diétát.Melyik nappal kezdjem?Előre is köszi.
2009. júl. 13. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:

1 fehérje nap

2 keményitő nap

3 szénhidrát nap

4 gyümi nap

+ minden 2. gyüminap után viznap és a viznap után fehérje és igy szépen sorba amúgy ha csak 2-3 kg szeretnél fogyni akk a káposztaleves diétát ajánlom (gyorsan letudod adni az a 2-3kg-t)

2009. júl. 13. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:

egyiknap csirkemell

másiknap bab-kukorica

harmadiknap tészta

negyediknap gyümölcs

aztán újból vagy 3szor. aztán leis ment aza 2kg..

de szerintem ennyi "felesleggel" ne kezz bele

2009. júl. 13. 11:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Lehet,h akkor nem ezt választom,hanem megpróbálom a káposztalevest(gondolom azért írtad,kedves 2.válaszoló,h ne kezdjek bele,mert ez nem túl sok fogyni való).Szép napot!
2009. júl. 13. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi,az első válaszolóra gondoltam(és persze a 2.ra is)
2009. júl. 13. 15:41
 5/6 anonim válasza:

Sehogy. Én nem hiszek a fehérjenapokban. ha fogyni szeretnél nem az a cél hogy gyorsan, mert akkor azt egy idő után az emberek 95%-ka visszaszedi. Szép lassan csökkentened kell a táplálékbevitelt annyira, hogy ne légy éhes.

Kezdj el 8 napon át sétálni 30 percet.Ezáltal a boka és izületeid megszokják a testtömegedet.Gondosan válassz egy sportcipőt mert kényelmetlensége elveheti kedvedet a sporttól. Majd a másik 8 napon sétál 20 percet kocogj 10-et. És így tovább.... A fogyókúrázók többsége csak diétázik. Csak kerülni kell a zsírban tocsogó ételeket és sok rostot kell enni. regelizz jól be, délben kevesebbet egyél és vacsira joghurtot vagy gyümölcsöt. ha futni kezdessz írj és én állítok neked egy edzéstervet. Ne kilométerekbe hanem időbe gondolkodj. ha nem is fogyol mérd le csípő, derék, bicepsz, combot átmérőjét- ha vastagodott leadtál zsírt és helyébe izom lépett..

2009. júl. 15. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Naponta 30 percet bringázok(szobabiciklin)150 felülést végzek,és 4x30 kitörést csinálok.Van,h kondigépen is edzek(van itthon,csak időm nincs).1 éves a kisfiam,170 centi és 62 kiló vagyok,tehát igazából nincs gondom,csak én akarok többet és többet...lány koromban 59 voltam,ezt "hajszolom".Igaz,azóta már 37 éves lettem...
2009. júl. 17. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!