Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mondanátok tapasztalatokat,...

Mondanátok tapasztalatokat, véleményeket a 90 napos diétáról?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 13:30
1 2
 11/16 anonim válasza:
Bocsi úgy akartam, hogy már csak annyit tartok be belőle, hogy nem eszem kenyeret.
2012. jún. 25. 09:27
 12/16 L.Györrgy válasza:
Nekem a diéta abból áll, hogy odafigyelek mennyit eszem. Reggelire egy kis cornflakes, aztán a nap folyamán 1 nagyobb adag ebédet (2 hús+rizs/krumpli+zöldség) 3 részben eszem meg. Mellette naponta egy kis gyümölcs. Ráadásul még nassolok is édességet, van amikor este, pedig ezt aztán nagyon tiltja minden fogyókúra. Emellett hetente kétszer elmegyek edzeni (egy alkalommal fél óra súlyzózás, fél óra futás, fél óra lépcsőzés). Így nekem kicsit több mint 1 kiló lement 1 hónap alatt (most már kb 7 hónapja csinálom és 8 kiló lement). Ja még 1-2 kávét iszom naponta, ami egyébként csökkenti az éhségérzetet is.
2012. jún. 27. 08:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Meg ne próbáld! Nos el kell mondanom, hogy legnagyobb "etető" az ételeit-italait KCl-dal "dúsítja", ami vízhajtó.Zsír helyett vizet veszítesz...A mérleg nyelve persze szebb számokat mutat, s ekkor lép be az AGY! Most már kezdj el "jó" sót fogyasztani-szép lassan mennek ám le a kilók. S étkezések után igyál teát, meleget. + Használj Zsírégető üreges testgyertyát./15 éve találtam föl./ Deni-papi
2012. jún. 27. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg most lepontoztok, az eddigi hozzászólásokból ítélve.

Én tapasztalatból nyilatkozom:

Végigcsináltam egyszer, nem volt semmilyen problémám vele, leadtam 9 kilót. De ez visszajött utána.

Viszont egy ismerősöm, aki már 100kiló fölé meghízott, végigcsinálta, lefogyott szépen és azóta is tartja a súlyát.

Ennyi.

2012. jún. 28. 08:11
 15/16 anonim válasza:
Két ismerősöm van aki csinálta. Rengeteget fogytak tőle
2012. jún. 28. 23:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Aki nem próbálta nem tudom milyen jogon írja hogy baromság.

Igaz, hogy a keményítő is szénhidrát stb. blablabla. De: valami különbség mégis van szénhidrátok között is, mégpedig az hogy másképpen bomlik le a szervezetben egy keményítő molekula kisebb cukrokká mint az eleve kisebb cukrok. Nem akarok ebbe nagyon belemenni, sem vitatkozni rajta. Tény, hogy nálam működött a diéta, és nem kúszott vissza egyetlen kg sem az elmúlt hónapokban. Mellette nem mozogtam ráadásul. Szerintem aki visszahízik, az ott hibázik, hogy a diéta leteltével elkezd mindenfélét zabálni pont mint azelőtt.

Valaki említett egy olyat, hogy megundorodik az ember az ételektől.. MI?! Azóta is ugyanazokat az ételeket eszem mint a diéta alatt, csak nem naponta szétválogatva, hanem étkezésenként. pl. reggel kávé+1 gyümölcs, ebédre valami normális (hús zöldséggel vagy főzelék sült kolbásszal, vagy sült/főtt/párolt krumpli fűszerrel, stb) este/uzsira sajt, joghurt, túrókrém stb. Közte szoktam pici csokikat, cukormentes limonádét, teát, időnként sört. Van amikor megeszek a reggeli gyümölcs helyett 1-1 szendvicset is, főleg vizsgaidőszakban volt ez (na ezzel kell nagyon vigyázni). Nem biztos, hogy mindenkinek a szervezete ugyanúgy működik, de egy próbát megér. Örülnék ha valakin segítene a tanácsom.

24 L

2012. júl. 18. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!