Mi az oka ennek nálam?
170cm magas lány vagyok,ma tartok az 50.ik napnál! Az első hónapban viszonylag könnyen lement az a 3-4 kiló felesleg(kb. 69-ről indultam)most azt figyeltem meg hogy körülbelül 1-2 hete úgy nagyon lassan mennek le a kilók! 2 hete 64,8 voltam,múlthéten 64,5 most meg 64,3..!Pedig minden nap tornázok vagy elmegyek egy órát biciklizni plusz ugye ezek előtt mindig beszedem az L-carnitint hogy jobban segítse a tornámat!Csalni a kajákban egyáltalán nem szoktam,minden nap csak azt eszem ami megengedett és nem viszem a mennyiséget sem túlzásba! Csak azt szeretném tudni,hogy ez miért van és hogy van e esély rá hogy a 90.napra lemegyek 60 kilóra? Meg gyorsul-e ez a fogyás folyamat még így az utolsó szakaszokban?
Segítsetek Köszi

90 napossal nem is fogsz fogyni soha.
Amit eddig "elértél" az az, hogy némi szénhidrátot és vizet leadtál. Bár nem tudom mit jelent nálad a "tornázás"
mivel a 84 éves nagymamám is szokott tornázni, ezért nem feltétlenül ér valamit.
L-karnitint mennyit szedsz?
Csak mert 2-3 ezer mg./nap alatt nem sokat ér.
A fogyás üteme így nemhogy lassulni fog, de meg is áll, és szép lassan vissza is megy legalább az eredeti súlyodra.
Remélem a következő diétádat nem a Nők Lapjából nézed ki.
Vannak a diétában olyan időszakok amikor a súlyod stangál.
Egy kis idő után újra elkezdesz majd fogyni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!