A sok kritika miatt abbahagytam a 90 naposat. De most akkor hogyan tovább?
Még nagyon az elején tartottam, de túl sok volt a negatív kritika, valamint a józan ész győzött, szol abbahagytam.
Arra jó volt, hogy rászoktam a gyümölcsre meg a sportolásra, meg kevesebbet eszek.
Annak van értelme, hogy egy napon belül szétválasztani a kajákat?
Mindenképpen fogok 5x kajolni, és kevesebbet mint eddig. Szerintem már ezis sokat dob, hogy csökkentek a mennyiségen.
Kenyeret és ilyesmiket próbálom elhagyni, valamint a köretet(krumpli, rizs) a hús mellől.
Még több gyümölcsöt és zöldséget fogok enni, valamint megiszom a napi 3-4l vizemet.
Sportolni eddig heti 4-5 alkalommal csináltam aerobot (40perc mozgás: séta, kocogás, futás majd 15-20 perc hasizom és csípő)
Úszni elmegyek ha tudok, félórára-órára.
Szerintetek így ér vmit?
Nincs pénzem norbis cuccokra meg drága kondigépekre.
Köszi! Énis drukkolok neked!
Gratulálok a 12 mínuszhoz ;)
Mennyit szeretnél még leadni?
nekem nem kell sokat szerintem. sőt, nem is érdekelnek a kilók, csak az alakom :(
hasammal és a csípőmmel vannak gondok. Azt sem bánnám, ha a mellem kisebb lenne :D
Na kitartás :)
Elolvastam a kérdésedet még1x. Én 17 leszek nemsokára :) És 166cm vagyok és 57 kg, szol így nem olyan vészes, de nem tok szinte semmit felvenni. mert hatalmas a hasam és széles a csípőm! Ráadásul a melleim akadályoznak a futásban:S És így feszült vagyok mindig meg nem merek emberekkel lenni, főleg nem másokkal megismerkedni.... De nekem ez részben genetika:( de azér remélem sikerülni fog a fogyás, egészségesen :)
Ja és én is hétfőn kezdtem XD de ennyi ielég is volt a 90naposból :D bár a kitartásommal nem lett vna probléma, csak hülye voltam hogy ilyen sz*rba belekezdtem.
Ha van kedved dumálni, írj privit:)
Azért jó, ha egész délelőtt gyümölcsöt eszel, mert reggel így beindul az emésztésed, gyorsul az anyagcseréd. Főleg a savas gyümölcsöktől, almától, narancstól. Utána amit megeszel, már ezzel a felturbózott anyagcserével dolgozza fel a szervezeted.
Hasonló elven működik az a módszer is, hogy éhgyomorra citromos vizet igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!