Nem vagyok kitartó, mit tehetnék?
Ha elszeretném kezdeni egy nap a fogyókurát, akkor nem kell 1hét se és a fogyókurából semmi se lesz. Nem vagyok kitartó, de nem tudom mit tehetnék, pedig nagyon szeretnék szép alkatot.
16 éves fiú /190 cm/ 105 kg
Nekem sincs kitartásom,de mindig rettegek,hogy egy dagadt,beteg ember leszek.Így minden nap megyek a belvárosba,és nap mint nap találkozom olyan nőkkel-férfiakkal akik iszonyú kövérek,szinte taszítanak.Rájuk nézek,és azt mondom magamban" Ha zabálsz te is ilyen visszataszító leszel" Ez segít,hogy 3-6 napig figyeljek az étkezésre,a mozgásra.Amikor újra lanyhul a kitartás,akkor újra ilyen embereket nézek meg,és újra hat a riadalom..
Nekem használ mert eddig fogytam 11 kilót..
36/N
hát pedig kitartás nélkül nem fog sikerülni, fokozatosan állj le a rossz étrendről, és ne tarts otthon
csokikat, chipset, cukorkákat, üdítőket stb..
reggelire egyél teljes kiőrlésű kenyérből szendvicsetm hozzá főtt tojás, sonkák, túrókrém, sovány sajtok és pakold meg zöldséggel
tízóraira uzsira egyél gyümölcssalátát joghurttal(natur vagy a kefír is ugyanolyan jó egy kis túróval is kikeverheted)
ebdére sok sok zöldség sovány husok grillezve/párolva/sütve stb (pulyka, csirke, tojás, máj, sovány kacsa, liba sertés, marha) zöldségmártás-sóska, spenót, hüvelyesek párolva, rizs, főtt krumpli, különféle salátátk,
vacsora hús, hal, tojás, túró,, zöldség, gyümölcs
ebédet lehet variálni:
levesek-zöldségleves, tojásleves, husos leves-pl májas pulykaragu, spenótleves stb
töltött zöldségek, tojásos lecsó, májragu rizzsel, zöldséges rizseshús, almával/túróval töltött csirke(persze bőr nélkül) főzelékek-kefírrel sűrítve(hozzá feltétnek roston natur csirke/pulyka, főtt tojás stb)
igazából életmódott kéne váltani szóval táplálóbb ételeket
cukros müzli helyett natur zab vagy árpapehely-ezt tudod ízesíteni kis méz, diók, mogyoró, aszalványok
zsíros tejtermék helyett a soványabbak
bő olajban sütés helyett párolás, roston, grillezve, főve
lisztes tejes sűrítés helyett lehet kefírrel/íróval/magával
hasáb helyett főtt krumpli
zsíros husok helyett sovány
több zöldség, gyümölcs
Ha jó alakot akarsz, akkor sportolj! Mondjuk naponta egy órát! :D
A fogyókúra nem egyészséges!
Ha pl. nem birod ki, hogy ne egyél chipset, akkor egy ICIPICI nem árt.
A LÉNYEG: járj edzésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!