Van itt olyan akinek sikerult megszabadulnia a plusz kiloitol a 90 napos dieta soran? Esetleg megoszthatod a titkod, tapasztalataid!
Én elkezdtem ezt a diétát, de nem 90 napig csináltam, hanem kb 1,5 évig szétválasztva ettem. Tulajdonképpen egy étkezési stilussá vált az életembe, amit kezdetben nehéz volt tartani (főleg, hogy a páromat ez hidegen hagyta, s neki mindent kellett süssek-főzzek), de ha ritmust kapsz, onnan már gyerekjáték az egész. És én nem csináltam drasztikusan sem.
pl szénhidrátnapon ha tojásos nokedlit ettem, akkor ez volt és kész.. és nem agyaltam azon, hogy uuuh... a nokedli az szénhidrátnapra való, de a tojás fehérjenapra... vagy keményítőnapon, ha ettem pl sóskát krumplival, simán ettem mellé 1 tojást is (mint mindenki más). Nna, és még sorolhatnám... Lényeg, hogy sosem koplaltam, sosem kellett semmit sem megvonnom magamtól, simán tortáztam, sütiztem, nasiztam a 3.napon!!!, napi 5x ettem, mellette persze heti 2x jártam kondizni és 3x salsázni - ami ugye segítette az átalakulásom.
Igy aztán 1,5 év alatt szumma 17 kiló ment le rólam!!!
Utána terhes lettem, szültem, emiatt borult a megszokott étkezés is. Azóta 5 hónap telt el, s most újra belekezdek, mert még mindig 10 kg felesleg van rajtam.. :(
Mindegy...
Én bátran javaslom neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!