A vaj miért fehérje? Mert fehér, vagy miaz oka?
A vajban semmi fehérje!!!!Mégis fehérjenapon ehető..
Nem lehetne mindennap egy keveset?Hisz nincs benne se fehérje,se keményítő.. max szénhidrát..mármint zsír
Jaj.
Természetesen van a vajban fehérje, hiszen tejből készült. Igaz, hogy kb. 100 szor annyi zsírt tartalmaz mint fehérjét, de a második alkotóeleme fehérje.
"mert fehér..." :D:D:D:D
ez volt a nap poénja.
a vaj tejszínből készül,ezért fehér
a vajzsír ( felmelegített, leszürt vaj )pedig sárga !
eltarthatósága 5-10 nap nem hűtőben.
hűtőben több,de azt nem kened semmire :)
nem kevered a margarint ( növényi zsír )
és a vajat ( állati termék , tehén-kecske-ló-stb ,tejéből kicsapódott zsíros föl ( tejszín köpülésével készített termék )ügye ?
fogyókúrához mindkettő jó .
én spec. a vajat szeretem .
A szénhidrát nem zsír, tessék jobban figyelni kémián és bioszon! Az egész szétválasztós diéta lényege, hogy ne egyél zsírt szénhidráttal, azaz cukorral és keményítővel. Mellesleg a keményítő is szénhidrát, de biztosan a diéta kitalálója tudja, hogy miért van külön keményítő nap és egyéb szénhidrát nap. Na mindegy.
Fehérje napon ehetsz zsírokat, csak mértékkel és szénhidrát nélkül. A vaj a zsírok közé tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!