90 napost csinalok. Lehet e cukorpotlot hasznalni gyumolcsre, teaba? A salatakra onteteket?
Édesítő.
Sztem mehet de ne vidd túlzásba mert nem túl egészséges.
A teát még értem, de hogy a gyümölcsbe, salátaöntetbe miért kellene cukrot vagy édesítőt tenni, azt nem értem :(
A teába tehetsz egy picit, a kérdésedre válaszolva :)
peldaul mi mindig cukorral es citromlevel isszuk a teat, vagy peldaul az epret, grapefruitot meg szoktuk cukrozni, mivel en nem hasznalok cukrot csak cukorpotlot, vagyis edesitoszert..........
kulon kerdes volt hogy lehet e a salatakra egy ici pici ontetet rakni, nem pedig cukrot az ontetbe.........
azert koszi a valaszokat... mindenkinek sok sikert es kitartast kivanok, otodik napja kezdtem el a dietat, nagyon komolyan betartva eddig 2 kilo lement......... remelem igy is folytatodik........
szerintem igen. Lényeg, hogy ne aszpartman vagy valami modern készítményt használj. sokról azt hallottam, hogy rákkeltő.
A xillit vagy akár a stevia is jó. Ezek természetes édesítők, keres rá a neten.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!