Ha nem eszek semmi kenyérfélét és tésztafélét akkor ehetek húsokat keményítőket mindennap?
Figyelt kérdés
Nekem ez a 90 napos fógyókúra nemigazán tetszik hogy csak azon az adott napon ehetek pl hús vagy zöldséget!Tudom hogy lehet így fogyni de sokmindenkitől hallottam hogy ha vége a fogyókúrának akkor a kilók vissza szöknek,és én nem szeretnék így járni mert akkor az egésznek nem volt értelme.Ha ezt így csinálnám hogy húsokat esetleg rizset főzelékeket meg salátákat eszek akkor úgy fogyhatok ?2009. máj. 20. 19:51
1/3 anonim válasza:
igen, de ne túl zsíros húst, és lehetőleg ne este.
egyél mellé salátát, párolt zöldséget, joghurt isj öhet, meg gyümölcsök. a keményítő, cukor az jöhet, ha mozogsz ugyis energiává alakul át.
3/3 anonim válasza:
"a keményítő, cukor az jöhet, ha mozogsz ugyis energiává alakul át."
Ha megfelelő a minőségük és HA ELEGET mozogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!