Gyümölcsnapon ehetek natur paradicsomlevest?
hát figyu, persze a gyümölcsleves is hidegen jó, és egy leves nem feltétlenül attól leves, hogy besűríted, hiszen a húslevest sem sűrítjük be (meg még egy csomó továbbit sem). Egy étel vagy ital megnevezése vagy kategóriája az elkészítés és a fogyasztás módjától is függ. Pl. a gaspachi-t is hidegen esszük igen.
Tudod mit, ki fogom próbálni ezt a paradicsomleves dolgot hidegen, csak én azt úgy hívom: paradicsomlé :) Főleg ha nincs benne sűrítés :)
najó, nem vitatkoztam, csak beszélgettem :)
:)))) Jót mosolyogtam!
Igazuk van azoknak a hozzászólóknak akik szerint nem csak azt a lét nevezzük levesnek amelyik sűrítve,rántva,habarva van!Ja és nem feltétlenül kell melegnek sem lennie :) Mindenesetre finom volt!
Ismét újabb hozzá szólás de kedves :-DDD ha megnéznéd a linket amit korábban betettem a 90 napos diétában a gyümölcsnaphoz besorolják a paradicsomot is!
De azért köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!