A 90 napos fogyokura mennyire sikeres erdemes elkezdeni? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
na ezért nem járunk orvoshoz :D
köszönjük az írást! és remélem a humorom nem okoz félreértést :)
Én sokféle diétát kipróbáltam már, de egyik sem vált be, kivéve 1-et.
3 óránként étkezem, 1x csitke mellet roston, uborkával, 2x almát, 3x 10dkg felvágottat uborkával, 3 nap alatt leadtam 2 kilót, még csak tornázni sem volt időm, és éheznem sem kell, nekem nagyon jól bevált, ajánlom minden fogyókúrázónak :)
Úristen mennyi elmebeteg egyetlen topikban. Nekem általában nincsenek előitéleteim de ti elég erősen pedáloztok hogy bebizonyítsátok hogy a kövér emberek buták.Az emberi faj hanyatlik.
(ezt most senki ne vegye magára hiszen a 90napostól nyilván lefogytatok és most egyetlen kövér sincs köztetek :D )
"Az emberi faj hanyatlik."
vicces, vagy nem, de így van O_O
Miért "kúrákban" hisznek az emberek? Ez hihetetlen számomra. Végigcsinálnak általában valami nagyon egészségtelent, amit fogyókúrának hívnak, majd visszatérnek azokhoz a szokásaikhoz, amiktől kövérek lettek, ez nem normális. Életmódot kell váltani, egyszer és mindenkorra felhagyni a hízlaló, egészségtelen szokásokkal és kajákkal!
Kiszámolni mennyi energiára van szükség, mennyi fehérjére, szénhidrátra, rostra, vízre, vitaminra, zsírra, azt bevinni, minden nap sportolni és ennyi. Ezt pedig tartani 80-100 évig.
Aczélnak igaza van. És HIHETETLEN, hogy orvosok ilyesmibe belevágnak...
hát, orvosok sok mindenbe beleVÁGNAK (hahaha)
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!