Protein napon a hús vagy a virsli mellé lehet egy kis ketchupot enni?
"Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterőd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettől még nem kell a másikat is lerántani."
Nagyon rosszul ítéled meg (előttem szóló)! [És ez rosszul esik:((]
Igenis, van akaratereje (a fogyókúra végett tanulja -jelenleg is- ezt az olykor nehéz, de a sikerhez elengedhetetlen tényezőt; az akaraterőt, az odaszánást).És szó sincs múlt időről, mert még javában csinálja a diétát. Nem adja fel. A legtávolabb az áll tőle amit írtál - vagyis amit fent idéztem tőled-.
Igaz h az elején voltak apró(!) eltérések a diétából, de már lassan másfél hónapja (és a közben folyamatosan hétről-hétre el-eltűnő 1 kilócskák ösztönzésében, a végső célt látva) úgy betartja, hogy azt még Ő sem gondolta volna valaha. pl: most is gyümölcsnap van és csak és kizárólag gyümölcsöt eszik, még egy kismarék mogyorót sem eszik a gyomorsava érdekében.Fogyása: 76kg ról 67kg jelenleg. És ez még nem a végcél!! Látod, h félreítél(t)ed! Szóval semmi alapja és semmi jogod nincs ilí rágalmazásra a diétát iletően!
Nem akarja Ő lerántani! Dehogy! Sőt...
Amit írt, amellett ki is áll. HA (ezt fontos szó), mindent betart a kérdésfeltevő (úgy érti MINDENT), akkor kérlek szépen az előző válaszát nyugodtan elismételve azt írja akire ilyet írtál, h teljes nyugalommal EHET fehérjenapon a virsli mellé ízlésesen ketchupot vagy mustárt. MINIMÁLIS adagban, nem tonnaszámra. Tapasztalatból írja, ott fent vannak a koordinátái (súlyból fogyás),és ez magáért beszél.Lehet enni! Mértéktartás fontos! Remélem egyetértesz aki előtte írtál!
A kérdés feltevőnek pedig azt írom, Ha csak ennyiben tér el (vagyis a többit betartja), másban nem, akkor EHET a virsli v hús mellé kis ketchupot.
Előző válaszoló!
Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyiről van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sőt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!