Ha korán kell kelnem, akkor ehetek délig 2-nél több gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
Általában hatkor kelek,de mivel előző nap öt után ár nem eszek,így reggel nagyon éhes vagyok,és délig meg szoktam enni 5-hat almát,vagy kiwivel,naranccsal vegyesen.Kb.13 órakor ebédelek,de előtte egy órával már nem eszek gyümölcsöt.Ez így jó?2009. márc. 24. 06:14
1/4 anonim válasza:
Nem értem... ez melyik nap?
Ha nem a 90 napost csinálod, akkor nyugodtan ehetsz előző nap este 7-8-kor is, csak a lényeg, hogy este 6 után ne fogyassz szénhidrátot. Tehát ehetsz sonkás salátát (öntet nélkül), tonhalkonzervet, vagy túrót egy minimális joghurt ízesítéssel. Ha koplaltatod magad, az azt fogja eredményezni, hogy egy idő után besokallsz és belakmározol. Akkor pedig kezdődik minden elölről :)
2/4 A kérdező kommentje:
De ez a 90 napos.Ezért kérdeztem.
2009. márc. 24. 09:37
3/4 anonim válasza:
En is 6-kor kelek,eszem 1-2 gyumolcsot aztan 11-kor eszem a napnak megfelelo ennivalot es 4-kor a neki megfelelo vacsorat es ennyi.Szerintem jobb igy mint tobbszor enni gyumolcsot delelott.
A 36.napnal vagyok es fogytam 7 kg-ot, ugyhogy nekem igy jo.szia
4/4 anonim válasza:
Egyél banánt nyugodtan, a banán magában nem hizlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!