Szerintetek, a disznó máj, fehérje tartalmú?
1.mi az hogy beválik? ezt nagyon furán értheted.
2.nem kell meggyőzni senkit, elég tapasztalat az emberi hülyeségről amit írnak, ezért viszont megéri.
3.már réges rég le lett írva a sertés máj fehérjetartalma, és ha valaki még egy tápanyagtáblázatot is felcsap (vagy megnyit neten) akkor nem csak a fehérje, de a zsír és CH tartalmáról is informálódhat! (lehet ám csodálkozni:))
bullshit.
neked sem vált be a diéta, csak megelégedsz a semmivel.
ha csak azt akarná valaki hogy könnyebb legyen, kisebb legyen a testsúlya, akkor levághatnánk egy lábát -10kg. de az embernek általában több elvárása van.
mark86
kérdező:nem tartjuk sz.rnak hanem SZ.R!!
Aczél hanyagold,az is többet ér ha elmész hugyozni! reménytelen...
Nem számít hogy élelmiszermérnök vagy és kicsit többet tudsz a kajáról mint itt bárki,és az sem hogy én minden szabad percemet olvasással töltöm hogy ne adjak haszontalan tanácsot.
Egy sör mellett még megdumáljuk! ;)
Puszipá a sok homálynak...
Élelmiszer mérnök mi!!!!!!! hány ezer forintból hoznál ki nekem egy havi diétát, biztos vagyok benne, hogy még a gatyám is rá menne, tudod te, mit jelent négy gyermeket nevelni, havi 60.000ft-ból szerintem fogalmad sincs róla,
nekem ez a diéta anyagilag is megfizethető, és használ is,
egyébként ha nem teszik, ne írjál ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!