Segítene valaki én is elkezdtem a 90 napos diétát már 13 napja csinálom és az a kérdésem hogy rizst ehetek keményitönapon? Mert valaki azt mondja szénhidrát valaki meg azt hogy keményitö, ja és a tarhonya hová tartozik?
No igen, ilyenkor jön elő a 90 napos hülyesége: az ételeket nem lehet szénhidrát, keményítő stb alapján bekategórizálni, mert álatalában minden van benne. Az már csak hab a tortán, hogy szénhidrátot és keményítőt nem is igazán van értelme megkülönböztetni. (ugyanis minden keményítő szénhidrát) Ezért mondanak egyik helyen azt, a másikon meg az ellenkezőjét, mert már az alapelv is értelmetlen, hülyeség.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: sokféle rizs van, van aminek magas a szénhidrát tartalma, van aminek alacsony, neten utána lehet nézni több-kevesebb sikerrel az egyes rizsfajtáknak.
Tarhonyáról itt találsz adatokat:
Alapvetően viszont a te belátásodra van bízva, hogy melyik napon eszel, mert mint azt fentebb említettem nincs objektív rendszer, ami megmondja mi szénhidrát és mi nem.
Rizs: keményítő napon
Tarhonya: szánhidrát (mivel tészta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!