Mit ehetek a főtt krumplihoz keményítő napon?
Hát nem húst, mert azt ugye tilos keményítőnapon:D
hagymás krumpli(sütve vagy ecetes salátaként), mindmegette.hu-n jó recepteket találsz
köszönöm! :D
Végül megettem uborkával és mustárral.. jobbat nem tudtam hirtelen :D
A 90 napos diéta alatt ehetsz salátákat nyers zöldségekből,annyit,amennyi csak jól esik,de a krumplit sem csak főve szabad fogyasztani.Változatosan el lehet azt is késziteni. A neten sok nagyon jó recept van.
A keményitő napon nem csak krumplit lehet enni,hanem babot,lencsét,kukoricát,rizst...
Kattints a "mindmegette.hu"-ra!
köszönöm!
jó a link is! :)
21:41
főzeléket 90 napos alatt étkezési keményítővel vagy pürésített krumplival szokás csinálni
Néhány hozzászólással korábban olvastam a gombáról. Javaslom, hogy óvatosan bánjatok vele, mert fehérjének számít, nem keményítőnek!
Én keményítő napon imádom a kelkáposzta főzeléket, egyszerűen nem tudom megunni. Megfőzök egy közepes fej kelkáposztát, teszek hozzá őrölt köményt, majorannát, fokhagymát, ételízesítőt és kb. 40-50 dkg burgonyát. Amikor a krumpli megfőtt, kihalászom majdnem az egészet és 3-4 szedőkanál lével összepépesítem. Ez helyettesíti a rántást, így nem kerül bele sem zsiradék, sem liszt. Összerotyogtatom és kész. Én imádom! Nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!