Az első napon a salátát lehet tejföllel vagy majonézzel vagy joghurttal is enni?
Majonéz fogyókúrában? Ez komoly? Nézd meg az összetételét!
A tejföl sem jó (min 12%zsír, abból is a legrosszabb fajta)
Semmi bajod sem lesz, ha 1-2 fehérje napon fogyasztasz tejfölt, majonézt, csak ne válljon rendszerré! Mivel az egészséges életmód alappillérje a mozgás, így gondolom Te is mozogsz valami úton, így azt a pár % zsírt, ami a kis tálacska salátádban lehet, könnyedén lemozgod.
De ajánlom inkább a mustárt, jó zsírégető :)
Nyugodtan lehet feherjenapon kismennyisegben majonezt enni. Sot, botranyosat mondok, en meg tejszint is hasznaltam idonkent.
De ha megis aggodsz a kaloriatartalma miatt, tudom ajanlani a Light Majonezt (a Globus is csinal, meg Norbi-fele is van).
Tejfolt is lehet, nyugodtan, csak 1,5%-osat hasznalj.
Mindent mertekkel, ez a lenyeg.
Ekkora baromságot! Kedves előző! Te úgy hízlalod bucira a fejed ahogy akarod, de legalább másnak ne írj marhaságokat. A ligth- termékek csak üzleti fogás, jelentős a kalóriatartalmuk, max cukor helyett rákkeltő aszpartámot raknak bele. A tejszín a tej összes zsírtaltalmát + tejcukrot tartalmaz, én egy komoly diétában még tejet sem innék, nemhogy tejszínt (persze Te igyál nyugodtan, ez csak a kérdezőnek szól, aki fogyni akar).
Ja és nemtudom hol láttál 1,5% -os tejfölt, ha nő vagy szégyeld el magad, mert álltalában 12 és 20 % -os változatok vannak, ami túl sok zsírt jelent egy fogyókúrában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!