Mikor lesz szemmel látható változás?
Attól függ mekkora súlyából fogysz és mennyit
Én február óta fogytam 126 kg ról 108 rá,azért már van látcatja
-30 kg-nál kezdték kérdezgetni, hogy fogytál?
De én extrém túlsúlyos voltam, úgyhogy ez mindenkinél egyéni. Aki vékony, azon 5 kg is meglátszik.
Nekem 10 kg-nál kezdték el kérdezni, hogy "fogytál?" Nálam ez 2 hónap volt. Aztán 20 kg-nál már nem kérdeztek, hanem kijelentették, hogy "azta, milyen sokat fogytál". Ez +2-3 hónap volt.
90 kg-ról indultam.
Most 3 kg-t visszahíztam (fél évvel később), azt már megjegyezték 😅
Ez a súlyfelesleg mértékétől függ. Én extrém elhízott voltam, -60kg körül ( 170->110) kezdték el kérdezgetni, " mintha fogytál volna egy kicsit", " baj van, beteg vagy? Olyan mintha fogytál volna" és hasonlók.
95kilónál már egyértelműen kijelentették " nagyon sokat fogytál" jellegű megjegyzések. 64 kilósan már több ismerős, rég nem látott rokon, volt osztálytársak, elmentek mellettem az utcán, nem ismertek fel. A férjem nagymamája konkrétan ( akivel az egész fogyás alatt nem találkoztam), azt hitte titokban elváltunk és a férjemnek új csaja van. Elsőre nem értettem miért mutatkozik be, hisz ott volt az esküvőnkön😂
Kisebb feleslegnél akár 5-10 kg fogyás is meglátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!