Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Hogyan legyek ANOREXIÁS?

MARIANN06 kérdése:

Hogyan legyek ANOREXIÁS?

Figyelt kérdés

Hogyan küzdjem le hogy ne szeressek enni?

Már 98 kg vagyok.

Gyűrűre nincs pénzem.

2010. szept. 30. 18:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Te nem vagy normális!! Bele akarsz halni?? Enni lehet úgyis, hogy nem csokit eszel, hanem valami kevésbé hizlaló dolgot, nézz körül a neten, tucatjával vannak az egészséges fogyásról cikkek. Arról meg tudsz hogy ha netán koplalnál később visszahíznád az egészet? Csak hogy tudd...
2010. okt. 1. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
Ne húzd az időt, ugorj le a 10. emeletről.
2010. okt. 3. 00:25
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél be egy viagrát!
2010. okt. 8. 23:23
 14/19 anonim ***** válasza:
59%

Én rákos akarok lenni, valaki tud módszert ?

Ne agyaljatok már ilyen hülyeségen, könyörgöm !

Ha akarod segitek neked lefogyni, szakértő vagyok diétázásban, irhatsz e-mailt és igérem, hogy lefogsz fogyni, úgy hogy nem is kellesz a kórház falai között gubbasz 2 hónapig, mert összeestél valahol !!

2010. okt. 9. 08:42
 15/19 anonim ***** válasza:
23%
Hát ahhoz,h anorexiás legyél tudatosan akaraterő kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha az lenne,akár okosan is lefogyhatnál!!!!!!! Legyél inkább bulémiás!!!!!!!!!!!Ahhoz csak az ujjadat kell a szádba venni...és ha ez sem megy ,nyugodtan elmondhatod magadról,h nemcsak hülye vagy, dagadt, akaratgyenge, hanem lusta is.
2010. okt. 11. 11:57
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
Én bérgyilkos akarok lenni úgy, hogy a megbízóm hülye embereket akar megöletni. Lehet, hogy jó helyen járok?
2010. okt. 15. 02:35
 17/19 anonim válasza:
juuuj de gyenge...Ember!!!A hó elolvad,a dió lepotyog te meg ne zabálj és nem leszel kövér!Változtass az életeden mert meghalsz bameg!Ez nem ugyvan hogy te csak eldöntöd hogy anorexiás leszel és kész!Ebbe a BETEGSÉGBE emberek halnak bele!
2012. jan. 29. 15:04
 18/19 Alexandra78 válasza:
Szerintem kezd azzal hogy rengeteget sportolsz és egyre kevesebbet eszel.Ha éhes vagy akkor fussál,bicikliz vagy valamit sportolj és ha már tényleg rosszul vagy akkor egyél valami gyümölcsöt.A zöld tea minden mennyiségben.
2012. júl. 25. 19:59
 19/19 Alexandra78 válasza:
Ja,és ezt nem anorexiának hívák hanem wannarexiának.
2012. júl. 25. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!