Szeretnék 10kg-ot fogyni egészségesen, csak zsírból. Hogy érhetem el?
Nem sok zsír van rajtam, de jobban örülnék neki, ha még kevesebb zsír lenne rajtam. Alapból erős alkatú vagyok, de sose láttam tisztán az izmaimat, szeretném ha izmosabbnak nézzek ki azzal, ha lefogyok. Persze nem csontosra, de menjen le némi felesleg rólam. 7-10kg zsírfogyásra gondoltam. Mennyi idő alatt mehet ez le? Sport nélkül.
Ha lefogyok, hogyan egyek majd, hogy ne hízzam vissza amit leadtam?
5# akarok, de nem tudom hogy mit és hogyan csináljam egészségesen. Illetve a házban is alig férünk el, nem tudunk súlyzópadot venni, mert nem tudjuk hova rakjuk majd el.
Futni meg nem bírok, max 3km-t tudok lefutni egy időben. Hülyének néznek ha kimegyek futni és 2 óra után visszajövök azzal, hogy oda-vissza sikerült 3km-t lefutnom..
Biciklizni max elmehetek de c..telepen lakok …
Sportolni mennyibe kerül? Illetve egészségesen étkezni? Haviban mennyire jönne ki?
Sportolni mennyibe kerül? Illetve egészségesen étkezni? Haviban mennyire jönne ki?
Ezekre komolyan választ vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!