VELEM VAN A BAJ? Van más is aki ugyanilyen helyzetben van mint én?
Elkezdtem a 90napos diétát,szigorúan csinálom,és semmi eredmény.Pedig már a 17. napnál tartok,és van miből fogy ni...BŐVEN... Olvastam hogy vannak akik ez idő alatt már 5-6 kg-ot is fogytak.
Velem van a baj?Miért nem fogyok?
Megmondom, mi a baj.
Széhidrátnap - szénhidrát.
Keményítőnap - szénhidrát. (Mert a keményítő is szénhidrát!)
Gyümölcsnap - szénhidrát. (Mert a gyümölcscukor is szénhidrát, csak egészségesebb, mint a többi.)
4 napból 3-szor szénhidráttal tömöd magad, őszintén szólva nem tudom, mit vártál, mert a fogyáshoz éppen a szénhidrátmennyiséget kell csökkenteni.
Sok esetben a 90 napos alatt kiderül, hogy az illető cukorbeteg. Vajon ez véletlen? Nem hinném.
akkor itt az ideje, hogy sport+ ésszerű étrendre váts
Szerintem is hagyd abba a 90 naposat. Inkább válts életmódot. Lefogysz, ráadásul nem vágod taccsra az egészségedet, sokkal fittebb leszel és jobban fogod érezni magad a bőrödben, ha egy életre megválsz az egészségtelen kajáktól, ahelyett, hogy állandóan valami diétába kezdenél.
Napi 5x étkezés, minden nap legyen benne teljes kiőrlésű kenyér (reggelire), gyümölcs (tízóraira és esetleg uzsonnára), zöldség (a legjobb ha minden étkezés mellé van), fehérje (sovány hús, tejtermék, tojás - pl. vacsira).
Nálam az alapszabály az, hogy nincs SEMMI, amiben hozzáadott cukor vagy finomliszt van, és amit bő olajban kell kisütni. Szóval nem kell minden nap salátát rágni ebédre, lehet változatosan és finomakat is enni. A lisztet tudod helyettesíteni darált zabpehellyel vagy teljeskiőrlésű liszttel, a cukrot mézzel stb.
És mindemellett rendszeres sport. Nem kell rögtön órákat tornázni, kezdj annyival amennyivel bírod, és csinálj olyat, amihez kedved van, és aztán fokozatosan emelheted az adagot.
Köszi a válaszokat!
Am.Egész nap mozgok,ha nem is úgy h folyamatosan futok,de talpon vagyok,és megyek.A diéta előtt nem ettem kenyeret,vagy csak nagyon kicsit.Az édességeket se tudom megenni,és a zsírban tocsogó kajákat se eszem meg.Egyszerűen undorodok tőlük.Az ételmennyiségek nagyon kevesek.És nem is érezem magamat éhesnek,elég a napi háromszori étkezés.
Már próbáltam drasztikus fogyókúrákat,amikor kefiren meg hasonlókon éltem,nem vált be.
Próbáltam a norbi update módszerrel az sem.
Egy tucat diétát kipróbáltam/csináltam.
És ezeket nem 1hétig csináltam.
És egyszerűen nem értem h miért nem fogyok semmitől sem.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!