Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez elegendő ok a válásra?
Ez a te sztorid.
Vegyetek egy mosogatógépet, hátha az megmenti ezt a szerencsétlen házasságot. Vagy rendeljetek kaját, és a műanyag edényeket munkába menet a párod dobja a szelektívbe - akár mosatlanul is!
Szerintem válni szánalmas, én ehhez tartom magam, és nem a társadalom miatt, manapság már szerintem normál számba megy, ha válsz, hanem elvi kérdések miatt. A párom én választom meg, a kapcsolatom én (is) alakítom ki, felnőtt emberek hoznak felelősségteljes döntéseket. Szerintem elég gáz, hogy "jah, sz*rul döntöttem, akkor elmenekülök a p*csába". Ez egyébként társadalmi probléma, nulla konfliktuskezelés, nulla kommunikáció, nulla problémamegoldás.
Én úgy tenném ki a nőt, aki nem hajlandó bizonyos tekintetben gondoskodni róla, miképp én is gondoskodom róla, hogy csak na. Ezeket a szerepcseréket sem bírom, meg ez a feminizmus. Pár évtized és komolyan már lehetőség lesz arra, hogy a férfi szoptasson. Elmebaj. VISZONT! A nő ahogy írod, elején is ilyen volt, akkor nem volt probléma vele, akkor nem is értem mit várt? Eleve, le sem kellett volna állnia vele, ha őt ez az elejétől zavarta. Na persze, az emberek VARÁZSÜTÉSRE javulnak meg, igen ... gondolom erre számíthatott.
Ez olyan mintha egy gyerekkel élnél együtt,nagyon gáz.
Rendeljetek kaját,vegyetek papírtányérokat meg legyen max 2-3 pohár otthon azt kénytelen elmosni ha inni akar belőle.
Ha bármit a földön széthagy,dobd ki! Majd utána hidd el elpakolja
Szőnyegeket tegyétek el inkább,mert tiszta retek lesz meg morzsa könnyebb seperni meg felmosni szőnyeg nélkül.
Én ezeket a lusta öcsémmel csináltam anno amikor 14 volt.
Most gondolj bele milyen szégyen hogy ilyeneket kell csinálnod egy felnőtt nővel? Hogy lehet valaki ennyire életképtelen? eddig ki tartotta? Én tuti elválnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!