Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek?! Hogy lekuzdjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?! Hogy lekuzdjem a feltekenysegemet?

Figyelt kérdés
Mit tegyek ,h lekuzdjem a feltekenyseget,az ex parom noje irant?! Miatta hagyott el ,es nem birom nezni ,h joban van a lanyommal,sot meg nyaralni is akarjak vinni,ami jo is,de engem eg rosszul erint! Megjs miatta hagytam el ,es mar a gyerekem is az ujja kore csavarta :(mar 3 eve ennek ,de egyre tobbet van a lanyommal,es a lanyom is aradozik arrol a norol,mintha nem tudna,h miatta valtunk el....
2019. jún. 22. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Engem is rosszul érintene ilyen dolog :) Ha kisebb a lányod,ő még ezt nagyon nem fogja fel,majd csak ha idősebb lesz,most még el lehet vakítani cukormázas viselkedéssel.Sok mindent nem tudsz csinálni,próbáld magadban tartani ezt.Nővel nem kell haverkodni,meg beszélni,ez egyértelmű.Gondolj arra hogy lehetne rosszabb is,ha utálná a gyerekedet,és el akarná választani az apjától.
2019. jún. 22. 20:20
 2/8 A kérdező kommentje:
13 eves a lanyom:/
2019. jún. 22. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem féltékeny vagy, hanem önbizalom hiányos. Azért, mert a párod elhagyott egy másik nőért. Nekünk, nőknek ez nagyon rossz. Olyan, mintha mi nem lennénk elég értékesek, hiszen valaki jobb nálunk.

Szerintem próbáld a jó oldalát nézni. Szereti a gyerekedet és viszont. A lányod boldog. Mert szeretik. Ez a fontos.

Te pedig próbálj arra gondolni, hogy így is nagyszerű ember vagy, szerethető.

37N

2019. jún. 22. 22:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom.....De ,el vette azt a ferfit akit az eletemnel is jobban szerettem.Most meg a lanyomnak is kedveskedik ,ami jo ....csak olyan uresnek erzem magam,nekem semmi kapcsolat nem jon ossze ,ok meg boldok.
2019. jún. 23. 11:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Boldogok*
2019. jún. 23. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Hűha... szerintem kapd össze magad, mert hamarosan gyerekük is lesz. Abba pedig - ha így folytatod - bele fogsz őrülni.
2019. jún. 23. 17:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem hinnem ,h 43 evesen szulne..
2019. jún. 23. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy te nem hinnéd. Attól még a helyedben én felkészülnék erre az eshetőségre is. És ha megérkezik a bébi, az a bébi a lányod féltestvére lesz. Egy kicsi gyerek pedig nagyon cuki. A tesók jó sok időt fognak együtt tölteni, és nagyon fogják szeretni egymást....
2019. jún. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!