Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek bele a témába hogy válni akarok?
Félek hogy nem venné komolyan.
Nagyon elegem van az egészből szerintem nem így kellene működnie. Valamit kérdezek és neki nem tetszik mindjárt kiabálva válaszol.
Semmi sem jó neki amit csinálok. Sosem mozdulunk ki, úgy érzem be vagyok ide zárva, egész napos gügyögő partnerem a babánk. Vele sem sokat foglalkozik csak néha napján. Dolgozni nyár végén tudok vissza menni. Addig persze itthon "semmit" sem csinálok, nem tudom ki tart rendet.
Úgy érzem ettől még egyedül is jobb lenne a babával, legalább nem idegesítene senki. Ezért akarok válni, egyszerűen nem vagyok boldog mellette.
De tisztelem ezért nem akarom csak úgy beadni. De hogy hozzam fel neki? Ti hogy csináltátok?
Ezt megkerülni nem tudod. Nem egyszerű az biztos, de ha erre az elhatározásra jutottál, akkor nincs más mint elmondani. Én simán csak annyit mondtam el akarok válni. Utána persze jött minden magától, miért, hogyan..stb
Szóval szerintem ez olyan, mint egy ragtapasz. Csak tépd le egy mozdulattal, nincs mit szépíteni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!