Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszallnal egy ilyen kapcsolatbol?
Ha te egy egészséges jól kereső építesz mernok vagy.
Maradnál kapcsolatban egy lánnyal aki Vágul 8 osztállyal maradt, cukros, nem akar dolgozni/tanulni, viszont nem hülye.
Szerelmes vagy nagyon, es boldog vagy de anti-depresszans gyógyszerei miatt (amiről nem mond le), havi egyszer jön össze a szex, pedig imadom vele.
Lassan mar ciki lesz nekem.
Nőként írom, hogy hagyd ott.
Lusta, de nem hülye, hiszen talált valakit, aki a semmiért cserébe eltartja.
Komolyan benne látod a gyerekeid anyját? El tudod képzelni, hogy a feleséged lesz, és egy életen át így éltek? Beleértve a havi egy szexet is.
Szerintem ne raboljátok egymás idejét.
pszichológushoz jár vagy valami?
tudod, hogy miért ilyen?
mondjuk én már egyetemen tanulok, de gimi óta szorongok, mint az állat és megértem, hogy mélyre lehet kerülni, hogy ne érdekeljenek a dolgok, nem fun
szoktad valamivel motiválni, eddig mivel próbálkoztál?
ha egy kis lökés kell neki, akkor meg közlöd vele, hogy tanuljon legalább, mert gondolom te tartod el
Eleve lányt írtál, ami arra enged következtetni, hogy nálad jóval fiatalabb...
Azt hiszem ennél többet nem is kell írnom.
Vagizni akarsz egy fital lánnyal, vagy párt szeretnél, családot, gyermeket akinek anya kell?!
Havi egy szexből amúgy nem lesz gyerek, emiatt nem kell aggódni.
Elvakított gondolom a kerek feneke. Én össze sem jönnék egy ilyennel. Elsősorban a 8 osztály miatt. 17 évet tanultam, és mióta dolgozom, legalább egy szakmai vizsgát megcsinálok évente. Nem tudnék magam mellett ilyen embert elviselni.
Azt nem igazán értem, miért baj, hogy cukros, pont arról nem tehet szegény.
A kort elfelejtettem ,en 26 vagyok o meg 21. (ujzelandon)
Igen jar pszihologushoz, es en probalom motivalni es probaltam sok mindent, van mikor elkezd valamit csinalni egy par napig aztan annyi.
Tanulast mar felem felhozni, mert mindig eloadja, hogy minek tanuljon meg fizessen 3evig azert amit ugysem fog szeretni stb. Pedig annyi ag van..
Gyerekre nem is mertem gondolni haha, nagy a lustasag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!