Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vissza lehet vonni a válást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet vonni a válást, ha meggondoltuk magunkat?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk házasok. Beadtuk együtt a keresetet 7 hónapja kb. Mert nem tetszett neki a munkám, amit 1 évig végeztem (politikával kapcsolatos). Megpfozott, mert elolvasta egy cikkemet egy magazinba, ilyenek.

Azóta (de nem őmiatta) új munkám van fél éve és minden újra happy együtt, sőt.

De nyakunkon a válás időpontja. Ott a helyszínen vissza lehet mondani? Vagy váljunk el és úgy sem a papír számít? Elvégre más szitu még kihozhat belőle szélsőséges érzelmeket a későbbiekben.

Addig meg legyen egy szimbolikus esküvőnk?!

Épkézláb, átgondolt, nem minősítő tanácsokat szívesen fogadok.

42 N

2019. febr. 26. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Barmikor vissza lehet vonni.
2019. febr. 26. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

"Megpfozott, mert elolvasta egy cikkemet egy magazinba, ilyenek."

Én tudom, hogy nehéz az ismeretlent választani, de tényleg biztonságban érzed magad egy olyan ember mellett, aki ezért megpofozott?

Nem csak a mostanra kell gondolni, de annyi szörnyűséget tapasztalni a világban. 'Xy megkéselte a párját, mert ZW történt'. Nem azt mondom, hogy a férjed ilyen lesz, de azért a családon belüli (testi) erőszak eléggé intő jel.

2019. febr. 26. 15:29
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy cikk miatt megütött, és te vele maradsz...akkor van nálad baj, nem kevés!
2019. febr. 26. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Vissza lehet vonni persze, de miért akarsz egy erőszakos, irányításmániás állattal maradni? Most minden happy persze, mert most úgy van minden ahogy ő akarja. De ki tudja mikor szaladsz bele a következő pofonba.
2019. febr. 26. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
"Elvégre más szitu még kihozhat belőle szélsőséges érzelmeket a későbbiekben" Ha egy cikk miatt képes volt megütni ez több mint valószínű. Ahogy kezet emel rám én rögtön mutattam volna meg neki az ajtót. Ha mindneképp vele akarsz maradni ezek ellenére én akkor is azt tanácsolom, hogy váljatok el, ha később megint megver legalább már nem kell újra végig venni ezt a procedúrát. Mindenesetre őszintén remélem, hogy valamikor megtanulod majd tisztelni magad annyira, hogy ilyen emberekkel ne akarj együtt lenni. Bár nem sejtek ebben sem túl sok reményt, ha azért adtátok be a keresetet, mert párodnak nem tetszett a munkád nem azért mert kezet emelt rád.
2019. febr. 26. 15:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Abba gondoltam bele, hogy ciki lesz, amikor megkérdezik az okot. Én meg elmondom, hogy az ok, kb fél évvel ezelőtti konfliktus, amitől tartok, hogy ismét előfordul (vagy nem). Majd elválva hazamegyünk, mintha mi sem történt volna ebédelünk odahaza együtt. Ez nekem fura.
2019. febr. 26. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Egyszerűen nem jelentek meg a tárgyaláson. A 2. ilyen alkalommal megszűntetik a pert és házasok maradtok.

Ez a technikai része. De inkább váljatok el. Az első pofont MINDÍG követi a második

2019. febr. 26. 15:59
 8/11 A kérdező kommentje:

Illetve van egy 10 éves lányom az előző kapcsolatomból. Ő férjemet apunak szólítja, azt gondolja, hogy ő az édesapja, csak "régen sokat nyaralt" ezt mondja (amíg ugye nem élt velünk férjem), imádta kisebb korába különösen, most elvan a tini világába, keveset kommunikál férjemmel, de nincsenek rosszba. A hobbijaiba belemerült. Volt róla szó, hogy férjem örökbe vagy családba fogadja vagy micsoda, mert a volt párom ezt szerette volna, őt sosem érdekelte a kislány, születése előtt szétment tőlem. De így meg minden hivatalos jelentősebb ügyhöz exemet kell előkaparnom az aláírása miatt a kislánnyal kapcsolatban. Lányom exemet kb 3szor látta, de nem tudja, hogy ki ő.

De most ezzel a dologgal sem tudom, hogy mit kezdjek.

2019. febr. 26. 16:12
 9/11 Bence_ ***** válasza:
70%
Még az illeték egy részét is vissza kapod, de tényleg egy olyan palival akarsz élni aki üt????
2019. febr. 26. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Természetesen vissza lehet vonni, de jelen esetben nem érdemes. Teljesen tipikus bántalmazó kapcsolatban élsz.
2019. febr. 26. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!