Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki jól jött ki a válásból?
Egy jó tanács.
Mielőtt házasodsz, írasd át a Tesód vagy családodra a házad meg amid van és akkor nem lesz fejfájás a végén. :)
#2:
Egyrészt nő vagyok.
Másrészt a tesóm az a típusú pénzéhes, érzéketlen, mindenkin áttaposó riherongy, akitől a pénzt szoktátok félteni. A családom többi tagja is olyan, hogy az anyját megb.aszná 20 forintért.
Amit a nevükre írnék, azt az életben többé nem látom. Ezzel az erővel egy az egyben odaadhatom a házastársamnak is, vele legalább addig közös, amíg együtt vagyunk.
De köszi. :)
Csak érdekel, hogy van-e ilyen.
Jól jött ki, nem jól jött ki ... Milyen kérdés ez kérem?
Nem nullázódtam le, gyerekeket viszont munkám miatt havi 1-2 x látom, na ez az amit nagyon sajnálok! Nem az anyagi oldala zavar, hanem hogy nem tudom úgy nevelni őket ahogy szeretném, és hogy a hagyományos értelemben vett apa-gyerek kapcsolat sosem lesz meg. Bár jól kijövünk ilyen gond nincs, mégis ez fáj a legjobban. De ezt tudtam mikor ott áltam hogy váljak vagy maradjak egy szarban benne...
Az exem pl biztos, 2 bőrönddel rakott ki minket, mindent megtartott maganak. Vagyonmegosztasinak ertelme se lett volna mert idokozben elajandekozta a házat amibe penzt öltem.
Megsporolt 2,5 évi gyt-t is, mert hiaba íteltek meg, ha a nyugdija csak a folyamatosra eleg (marmint 50% vonnak).
A gyerekeket akkor látja amikor akarja, csak éppen menni nem hajlandóak, úgyhogy még azt a minden 2ik hvg-t + fél nyarat is mind munkában mind pénzben megspórolta.
Szóval igen, van aki jól járt!!!
Nálunk is jól járt a volt férjem, naiv is voltam, és meg is akartam tőle gyorsan szabadulni, túl sok fájdalmat okozott.
5-ös mennyire értelek! Az enyém is nagy face apuka, sok ismerős be is nyeli ezt, a valósag pedig egészen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!