Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan férfi, aki jól jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki jól jött ki a válásból?

Figyelt kérdés
Nem csak havonta kétszer látja a gyerekét, és anyagilag se került nullára.

2019. jan. 20. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen férfit. Normálisan megállapodtak a volt feleséggel az anyagiakkal és a gyerekkel kapcsolatban. Többször van nála a gyerek, mint kéthetente hétvége.
2019. jan. 20. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
35%

Egy jó tanács.

Mielőtt házasodsz, írasd át a Tesód vagy családodra a házad meg amid van és akkor nem lesz fejfájás a végén. :)

2019. jan. 20. 15:34
 3/11 A kérdező kommentje:

#2:

Egyrészt nő vagyok.

Másrészt a tesóm az a típusú pénzéhes, érzéketlen, mindenkin áttaposó riherongy, akitől a pénzt szoktátok félteni. A családom többi tagja is olyan, hogy az anyját megb.aszná 20 forintért.

Amit a nevükre írnék, azt az életben többé nem látom. Ezzel az erővel egy az egyben odaadhatom a házastársamnak is, vele legalább addig közös, amíg együtt vagyunk.

De köszi. :)

Csak érdekel, hogy van-e ilyen.

2019. jan. 20. 17:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha aggódsz, akkor érdemes házassági vagyonjogi szerződést csináltani, abban mindent le lehet fixálni.
2019. jan. 20. 17:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjem akkor láthatná a gyerekét, mikor akarja, de kb. évi kétszer volt igénye rá. A fizetése kb. 5 %-át fizeti gyerektartásra. Ő éli a gondtalan életét, én meg nevelem a gyereket. (Mondjuk én ezt nem bánom). Amikor meg nagy ritkán nála van a gyerek, akkor tele a facebookja a büszkélkedő képekkel.
2019. jan. 20. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól jött ki, nem jól jött ki ... Milyen kérdés ez kérem?

Nem nullázódtam le, gyerekeket viszont munkám miatt havi 1-2 x látom, na ez az amit nagyon sajnálok! Nem az anyagi oldala zavar, hanem hogy nem tudom úgy nevelni őket ahogy szeretném, és hogy a hagyományos értelemben vett apa-gyerek kapcsolat sosem lesz meg. Bár jól kijövünk ilyen gond nincs, mégis ez fáj a legjobban. De ezt tudtam mikor ott áltam hogy váljak vagy maradjak egy szarban benne...

2019. jan. 20. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Az exem pl biztos, 2 bőrönddel rakott ki minket, mindent megtartott maganak. Vagyonmegosztasinak ertelme se lett volna mert idokozben elajandekozta a házat amibe penzt öltem.

Megsporolt 2,5 évi gyt-t is, mert hiaba íteltek meg, ha a nyugdija csak a folyamatosra eleg (marmint 50% vonnak).

A gyerekeket akkor látja amikor akarja, csak éppen menni nem hajlandóak, úgyhogy még azt a minden 2ik hvg-t + fél nyarat is mind munkában mind pénzben megspórolta.

Szóval igen, van aki jól járt!!!

2019. jan. 20. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mihez képest? A válás mindig pocsék. Mondhatjuk, hogy a férjem jól jött ki az előző házasságából, mert a gyereket mi neveljük, közös vagyon nem igazán volt, a házasság előtti különvagyona megmaradt, de így is milliós nagyságrendben támogatta az exet, amire nem is lett volna kötelezhető se jogilag se erkölcsileg, csak azért tette, hogy ne ő legyen a tipikus "szemét férfi" az ex és a család szemében, és hagyják őt élni a gyerekkel. Még így is nehéz volt, és most is az, főleg mikor láthatásra kell vinni a gyereket olyasvalakihez, akiben mint szülőben a legkevésbé sem tud megbízni. Persze még mindig jobb neki így, mintha el se vált volna, szóval a mérleg pozitív. De szerintem veszteségek nélkül nincs válás.
2019. jan. 20. 23:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is jól járt a volt férjem, naiv is voltam, és meg is akartam tőle gyorsan szabadulni, túl sok fájdalmat okozott.

5-ös mennyire értelek! Az enyém is nagy face apuka, sok ismerős be is nyeli ezt, a valósag pedig egészen más.

2019. jan. 21. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:
pl az én volt férjem. Az övé lett a ház és alig fizet gyerektartást, pedig több száz ezer forintos bevétele van. Sőt az új nőt be is költöztette a volt házunkba a gyerekeivel, akik nem fizetnek semmi költséget. úgyhogy nem vannak ilyen férfiak
2019. jan. 22. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!