Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugye ezt már nem lehet megállí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ezt már nem lehet megállítani? Megkaptam az értesítést, hogy válunk. Beküldtem, hogy nem kifogásolok semmit.

Figyelt kérdés

Ezek után kitüzik az első tárgyalást, és utána pedig elválasztanak. Mindent lepapiroztunk, semmit se kell osztani, megegyeztünk tényleg mindenben.

Viszont mostanában nagyon megváltozott velem szemben, pozitív irányban, de én már nem akarok, nem vagyok hajlandó békülni. Nem akarom, hogy un keresztbe tegyen nekem, és valahogy megakassza a folyamatot. Nincs már közöm hozzá.

2018. dec. 28. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Úgy lehet megállítani, ha mindketten úgy döntötök. Mivel te nem akarod megállítani, nem fog megállni.
2018. dec. 28. 13:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Én vagyok az alperes.

Mint felperes nem léphet vissza ugye? Nem akarok feleslegesen illetéket fizetgetni

2018. dec. 28. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Visszaléphet, de attól Te viheted tovább. A házassághoz kettő kell, a váláshoz egy is elég. Gyerek nincs? Mert csak akkor egyfordulós a dolog.
2018. dec. 28. 13:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Gyerek is van.

Abban is mindent lepapiroztunk, ki mit mikor mennyit

2018. dec. 28. 13:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem akarok a gyerekes mindenben egyetértős válás max fordulónál többet.

De újra felvenni, se vitát. Se se

2018. dec. 28. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ha a felperes nem jelenik meg az első tárgyaláson, akkor megszüntetik a pert. Ha keresztbe akar tenni neked, ezt megteheti sajnos. Viszont utána meg már beadhatod te a keresetet felperesként, onnantól már nem tud semmiben sem megakadályozni, maximum megnehezíteni a dolgot, ha eláll a korábbi megegyezéstől.
2018. dec. 31. 13:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a bajom. Hogy valami úton módon ezt a felállást megakasztja
2018. dec. 31. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!