Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így, az adventi, ünnepi hangulatban, ha valakitől válni akarnak, mit kellene tenni, hogy ne kösse fel magát az illető?
Hasonló cipőben, pár lépéssel előrébb járok.
Vonatkoztass el a "szeretet ünnepe" maszlagtól, és találd meg, mi a szép a számodra az év végi ünnepekben.
Indítsd újra a társasági életed, kezdj el újra csajozni.
Igyál annyi forralt bort, amennyi csak beléd fér :-)
Lepj tovabb, en is megtettem, a valas az valas, igazabol jobb is, hogy megtortent, en mar nem banom, pedig eleg friss, par honapos tortenet.
Igazabol gyorsabban tortent minden, mint vartam, akartam tartani egy hosszabb (legalabb 1 ev) szunetet, de ugy latszik mast dobott nekem a gep, azonnal lecsaptak ram. Korainak is tartom, de ha mar igy tortent nem fogok felreugrani. Lehet meglesz kesobb a bojtje. Magamnak azt tanacsolnam, hogy ne, de vagyok annyira csokonyos, hogy megis felvallalom. En eleg erosnek erzem magam lelkileg, hogy kezelni tudjam. Nem vagyok 100%-os allapotban, de osszeroppanni biztos nem fogok.
Ez nem a maja naptar, hogy ev vegen elpusztul minden. Kitartast!
42F
miért? talán februárban jobb válni?
ha csak amiatt érzed az egészet elviselhetetlennek, mert lesz két fenyőfa meg némi konfetti a közeledben, akkor örömhírem van. téged nem a válás ténye tesz szomorúvá, hanem a magányos ünnep
Hülye vagy? A sajátodat akarod eldobni?
Inkább adok egy listát. De, azt hiszem van neked is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!