Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Így, az adventi, ünnepi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így, az adventi, ünnepi hangulatban, ha valakitől válni akarnak, mit kellene tenni, hogy ne kösse fel magát az illető?

Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretettel körbevenni, támogatni, meghallgatni.
2018. dec. 17. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Hát én mindennap azzal a gondolattal kelek és fekszek, hogy felkötöm magam. 43 évesen rájönni arra, hogy az egész életem egy zsákutca, ahonnan nincs kiút, az maga a pokol. Pedig házas vagyok, mindenünk megvan. hajnal 3 felé alszom el, 6-kor meg kelek. Remélem hamarosan elvisz valami betegség, aztán már nem kell tovább szenvednem.
2018. dec. 17. 22:32
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Adventi hangulat van? Hol? Nekem nem tünt fel.
2018. dec. 17. 23:01
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
Tőlem is el akarnak válni , ( ráadásul engem csaltak meg ) , hetek óta nem alszok , nem eszek , állandósultak az öngyilkossággal foglalkozó gondolataim , hogy mi tart vissza az öngyilkosságtól ? ha megtenném , a hűtlen feleségem és a patkány szeretője rajtam nevetnének , még nagyobb lúzernak tartanának , na nem , ha mégis öngyilkos leszek , előtte - tudom ez színtiszta önzőség - rendezek egy kis patkányírtást , inkább gyűlöljenek , mint hogy szánakozzanak rajtam ..
2018. dec. 18. 00:37
 5/12 Attila-m44 ***** válasza:
61%

Hasonló cipőben, pár lépéssel előrébb járok.

Vonatkoztass el a "szeretet ünnepe" maszlagtól, és találd meg, mi a szép a számodra az év végi ünnepekben.

Indítsd újra a társasági életed, kezdj el újra csajozni.

Igyál annyi forralt bort, amennyi csak beléd fér :-)

2018. dec. 18. 00:39
 6/12 Rockarc ***** válasza:
92%

Lepj tovabb, en is megtettem, a valas az valas, igazabol jobb is, hogy megtortent, en mar nem banom, pedig eleg friss, par honapos tortenet.

Igazabol gyorsabban tortent minden, mint vartam, akartam tartani egy hosszabb (legalabb 1 ev) szunetet, de ugy latszik mast dobott nekem a gep, azonnal lecsaptak ram. Korainak is tartom, de ha mar igy tortent nem fogok felreugrani. Lehet meglesz kesobb a bojtje. Magamnak azt tanacsolnam, hogy ne, de vagyok annyira csokonyos, hogy megis felvallalom. En eleg erosnek erzem magam lelkileg, hogy kezelni tudjam. Nem vagyok 100%-os allapotban, de osszeroppanni biztos nem fogok.

Ez nem a maja naptar, hogy ev vegen elpusztul minden. Kitartast!

42F

2018. dec. 18. 02:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

miért? talán februárban jobb válni?

ha csak amiatt érzed az egészet elviselhetetlennek, mert lesz két fenyőfa meg némi konfetti a közeledben, akkor örömhírem van. téged nem a válás ténye tesz szomorúvá, hanem a magányos ünnep

2018. dec. 18. 02:35
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Hadjuk márezt a hülye dumát..
2018. dec. 18. 04:10
 9/12 hokai2 ***** válasza:
100%

Hülye vagy? A sajátodat akarod eldobni?

Inkább adok egy listát. De, azt hiszem van neked is...

2018. dec. 19. 11:41
 10/12 anonim válasza:
Ha mással találkoztál volna, akkor azt szeretnéd. keresd a következőt! Annyian vannak, akik méltók rá... és még várnak is rád. Jöjjön a következő.
2018. dec. 22. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!