Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortenik ha nem kuldok valaszlevelet a valashoz?!
Minden helyrejön, a házastársad meggondolja magát és nagy szeretettel visszamehy hozzád, majd boldogan éltek, amíg meg nem haltok.
Mégis, mit gondolsz? A váláshoz elég az egyik fél is.
Ha az alperes nem válaszol, attól még ugyanúgy elkezdődik a válóper. Ez annyit jelent, hogy nem adott be viszontkeresetet, semmi többet.
Ha nem megy el az alperes a tárgyalásra, az is az ő baja, attól még megtartják a tárgyalást, maximum nem veszik figyelembe az ő véleményét.
Azt nem értem, mi a rossebbnek kell elválni? Nem kellett volna összeházasodni!
Ha hosszú idő után válnak, akkor tiszteljék már annyira a kapcsolatukat és magukat, hogy küzdenek érte és megoldják a problémákat! Ha meg rövid idő után, akkor konkrétan átverték magukat és hülyét csinálnak magukból.
Amúgy sajnos azt tapasztalom, hogy a nők manapság ezt szinte divatból teszik (sokszor mondva csinált ürüggyel) ÉS szinte pár mondat után már DICSEKEDNEK VELE! Komolyan, hallatszik a beszédjükön, hogy "hajaj, elváltam", mint aki azt mondja, eladtam a pulcsimat.
Meg ecsetelik, hogy micsoda jó üzletet csináltak a házzal, kocsival, stb.
Ilyenkor olyan szívesen pofon törölném a fellengzős stílus miatt őket.
Fura, hogy férfitől sosem hallani ilyent.
Rettenetesen degradáló dolog mindkét fél részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!