Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben, hogyan mondanátok el hogy válni akarok ha most minden rendben, es ö nincs felkeszulve a válás gondolatára? Kérlek olvasd tovább lentebb

Figyelt kérdés

Régebb bantott fizikalisan es verbálisan is,de nem tudtam valni penz es baleset miatt.

Hogyan adjam tudtara hogy valni szeretnek ha most sokkal jobb a kapcsolatunk?

Sokat tűrtem az utobbi evekben, válni nem tudtam volna anyagi es mas nehezsegek miatt.

Most meglenne a lehetõség a tovabblépésre, de mar sokkal kedvesebb velem, mar valtozott a regebbi stilusabol.

En viszont mar nem tudom ugyanugy szeretni, mar nem tudok ugyanugy tekinteni ra mint regen, es nem tudok ugyanugy erezni mint regen mielott bantott volna.

Mit tegyek, hogy mondjam el neki ha ö még szeret ?

Regebb mar emlitettem a válást, de nem vette komolyan.. Mindig gondolta hogy jobb lesz

mert ugyse hagyom el..

2018. nov. 18. 21:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg gondold át még egyszer alaposan. A sok beírogató ,elvált , frusztrált nőknek jólesik a káröröm , hogy még egy házasság szétbomlik ....
2018. dec. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!