Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet gyorsan, olcsón megcsinálni a válási procedúrát?
Mondjuk legyen közös megegyezés, ahhoz kell gyerekelhelyezés, láthatás, anyagiak rendezése......az anyagiakról már irkáltam, a gyereket is nagyjából tudom.
Most kéne egy ügyvéd vagy hogy vannak ezek a jogi nyilt napok az önkormányzatnál?
Mielőtt bárki megkérdezné a férjem azt mondta h nem hajlandó lépéseket tenni, de ha nagyon akarom aláír mindent!
juj, kicsit olcsóbbra gondoltam......
úgy van h ki fog fizetni a közösből, mivel nem régóta vagyunk házasok még lehet tudni, h ki mennyivel van benne.......sajna amíg nem egyezünk meg nem tudok elköltözni sem, így siettetném a dolgot.....valami nyomtatványt tud valaki?
Az elsö hülyeséget ir, menj be panasznapra a biróságra, ha mindenben meg tudtatok egyezni (vagyonmegosztás, gyerekelhelyezés, láthatás, gyerektartás), akkor ott megirják a kérvényt (ehhez kell a házassági anyakonyvi kivonat, meg mindkettötök születési anyakönyvi kivonata), ehhez kell 12000 Ft-os okmánybélyeg, és utána be tudod adni.
A biróság kitüzi valamikorra a tárgyalást, ha azok mindketten megjelentek, akkor vagy azonnal vagy még egy tárgyaláson elválasztanak benneteket.
Ügyvéd ilyenkor nem szükséges, de hivatalból is kijelölhetnek egyet. Egyéb költség nincs.
Amit az elsö irt, az csak akkor van, ha privát ügyvédet fogadsz és nincs megegyezés, mert akkor több tárgyalás szükséges, és AZ kerül pénzbe.
Ahol a házasságkötés volt, ott kell a válópert is beadni.
A panasznap nyilvános, nem kell elöre bejelentkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!